hocam 4-2-3-1 kontra taktiğini upload eder misin
hocam 4-2-3-1 kontra taktiğini upload eder misin
Sağol dostum![]()
Eyvallah kanka![]()
Reyizz, vallahi gençlere taş çıkartıyor. 34'üne geldi hala leblebi misali gol atıyor. Yeni forvet alacaktım da bu sezon da gerek kalmadı
Sağolasın
Sağol. İnşallah onu da alacağız
Ontivero, 3 sezondur dikkatle gelişimini takip ettiğim bir oyuncuydu fakat fiziksel ve mental olarak 0 gelişim, teknik olarak da yerinde saydı hep. Başakşehir ve Estudiantes'te kiralık oynadıktan sonra yine bir ışık veremeyince sözleşmesini yenilemedik ve serbest kaldı.
Eray'ı Man. City'e karşı finalde oynattım (Onur grip olmuştu), o derece güveniyorum ona
Taktiğimi ilk başlarda paylaşmıştım oradan indirebilirsin.
Ayrıca belirtmem gerekir ki, taktiğim kontra taktiği değildir. Standart ve dengeli mentaliteli bir taktiktir. Maç içinde veya rakibin gücüne göre çeşitli oynamalar yapılarak daha işler hale getirilebilir.
BAŞLADI
Lige iyi giriş yapsak da sonradan meydana gelen puan kayıpları canımızı sıktı. Taktikte ve oyuncularda yaşanan değişimin etkisi açıkça görüldü takımda. ŞL maçlarında izleyeceğimiz performansa göre eski taktiğe dönüş yapabiliriz.
Başarılı savunma oyuncumuz Koray Günter ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladık.
En İyi Türk Menajerler listesinin 2.sırasındayız.
Dünyaca ünlü futbol adamları arasında da yerimizi almış bulunuyoruz
Lig başlamış gene şampiyon biziz anlaşılan ama 2 maçta fire vermişiz. Reyiz biraz suskun kalmış sanki
Vayy " Dünya Çapı "![]()
Takımın, yeni taktiğe uyum sağlayamaması sonucu eski sisteme geri döndük ve ardından da seri galibiyetlerle formumuzu yükselttik.
STSL - Puan Durumu
UCL - C GRUBU
Spoiler: CL Maçları
Bu arada Fatih Terim de "nerden nereye be" dedirtti ;
Önce Avrupa Şampiyonası'na katılamadığı için Milli Takımdan kovuldu. Sonra bir süre Göztepe'de çalıştı ve en son Ligue 1 ekiplerinden Toulouse'la anlaşmış.
Seltik maçı hiç olmamış yakışmamış sana, o gurupta 1. olmamız şart
DÜnya çapı
Lige bakmıyorum artık yine şampiyonuz
ŞL de döktürelim hocam
ADANA DEMİRSPOR
Celtic'e yenilmemiz olmamış ama evimizde onları da parçalarız.![]()
Tebrik ederim Benfica'yı rahat geçeriz müzede almadığımız kupa kaldı mı?![]()
Şlyi bu senede alacak gibiyiz benfica çıtır çerez, dünya şampiyonuda olmuşuz hadi bakalım kupa koleksiyonu tamamlandı sezon sonu istifayı bassak mı napsak![]()
Dünya kulüpler şampiyonu süper
ŞL de turu rahat geçeriz
ADANA DEMİRSPOR
Tam bir dünya takımı olduk şimdi o kupayı da alarak hemde gruptan sağlam bir şekilde sırıtmadan çıkarak. Celtic klasik top oynamadan maç kazanmaya devam ediyor (:
Benfica taş gibi takım ama senin oyun zekan kaya gibi maşAllah![]()
Oo kardesim neler yapmissin oyle.. tebrikler, tam bir dunya takimi olmusuz![]()
- DEVRE ARASI -
Büyük Başkan EKREM GÜNDOĞDU !
BRUMA Yuvada Kalıyor !
GÖKHAN ZAN Geri Döndü ; Aktif futbol yaşamına son veren emektar oyuncumuz Gökhan Zan ile antrenör olarak anlaştık.
TÜRKİYE'DE YILIN EN İYİ OYUNCUSU : SELÇUK İNAN
TRANSFER HABERLERİ
YILDIRIM, FORVET İSTEDİ
Gilardino'nun ilerleyen yaşı ve son yıllarında olması, Burak Yılmaz'ın da kötü performansı nedeniyle ; Galatasaray teknik patronu B.Yıldırım, üst düzey bir forvet transferi istediğini açıkladı.
Bu transfer için adı geçen isimler ise Olivier Giroud, Romelu Lukaku ve Nelson Oliveira.
ÖZKAN YILDIRIM, STOKE CİTY'E KİRALANDI
ONURCAN PİRİ, GALATASARAY'DA
Kaleci rotasyonunu kuvvetlendirmek adına 3.kaleciye ihtiyacımız vardı. Onurcan'ı 10.25b€'ya kadromuza kattık.
Tebrikler dostum koleksiyonu tamamlamışsın.
Lukaku candır.![]()
Yıllık 3,5M he vay be , Lukaku terciihimdir ^^
@pusathan01, eyvallah sağolasın
@ibo1919, çok pahalı çook
@Leonadias, yıllık 3,5m olan ne pardon ?
- TRANSFERLER -
NELSON OLİVEİRA, GALATASARAY'DA !
Portekizli santrafor ile gelecek sezon için anlaşmaya vardık. Kulübü Basel'e 8m€ bonservis bedeli ödeyeceğiz.
PAVEL SAVİTSKİY, GALATASARAY'DA !
Juventus altyapısının ürünü olan genç oyuncu ile bedelsiz olarak anlaşmaya vardık. Bu transfer de yine gelecek sezonda gerçekleşecek. İmza parası ve bonuslar haricinde para ödemesi yapmayacağız.
" YENİ AGÜERO " GALATASARAY'DA !
Bir süredir boşta olan genç Arjantinliyi renklerimize bağladık. Ucuz maliyeti ve potansiyeli sebebiyle biraz lüks oldu fakat böyle bir oyuncuyu boşta görünce almamazlık yapamazdık
Bu transferler uçurur seni hem genç hem sağlam adamlar gelmiş uyum sıkıntısı olmazsa süper iş yaparlar
Sağlam transferler. Eğer takıma çabuk uyum sağlarlarsa kimse tutamaz seni![]()
Bruma'ya verilen senelik ücret değil mi 3,5 ?