Tebrikler hocam.
![]()
ADANA DEMİRSPOR
Öncelikle ödüller.
Ziraat Türkiye Kupası da Galatasaray'ın!!
Bu takıma en ufak bir katkım dokunduysa ne mutlu bana! Bu sene çok zor zamanlar geçirdik. Çok şansız bir seneydi. Yanımda olan olmayan kariyerimi takip eden herkese çok teşekkür ederim. Bu sene elimizdekilerle yapabileceğimizin en iyisini yaptığımıza inanıyorum. Seneye daha iyi bir takım kurma hedefindeyim. İnşallah daha iyi bir takımla karşınızda olacağım.
[YOUTUBE="owv9YHUbcc4"]Taraftar Sokaklarda[/YOUTUBE]
ADANA DEMİRSPOR
Reklam gelirleri ile ilgili bazı haberler var. Yeni sponsorluk anlaşmaları yaptık.
Bu seneki ilk icraatımız Sinan'ın kiralık sözleşmesini bir sene uzatmak oldu. Muslera'nın sakat olduğu dönemlerde kalemizi çok iyi korudu.
Bu sene personellerimi de yenilemeyi planlıyorum. Yakında çoğuyla karşılıklı fesih yöntemiyle yollarımızı ayıracağız.
Transferi büyük ölçüde tamamladım. Defansa yapacağım bir takviye ile transferi noktalayacağım. Anlaştığımız isimler:
Aslan Sahaya İniyor.
Hazırlık kamp programı kapsamında Çin, ABD ve Brezilya'da hazırlık maçları yapıp kulübümüzü oradaki insanlara tanıtacağız. Bu arada yakında bir pilot kulüple anlaşma yapmayı planlıyorum. Başkanımızla konuştuk.
Sergi Roberto çok iyi olmuş aga. Sneijder dediğin gibiyse göndermen yerinde bir karar. Keza Jol Campbell transferini de çok beğendim. Zaten Galatasaraylıyım. Dikkatle takip ediyorum. İlerisi için başarılar...![]()
Sergi Roberto-Jol Campbell bu ikili çok can yakacak![]()
ADANA DEMİRSPOR
Hocam Wesley'le Amrabat biraz az paraya gitmiş gibi ama sen yine de ayarlarsın mali dengeyi![]()
Amrabat'ı o paraya sattığıma şükrettim. Adam takımda kalmak istiyordu. Hiçbir kulüple anlaşamadı. Elden çıkarmak için o paraya satmak zorunda kaldım. Sneijder'in zaten yaşı gelmişti ve bedeli de her geçen gün düşüyordu anca bu kadara satabildik. Mali durumu da inşallah yavaş yavaş düzeltiyoruz. Pilot kulübümz de Başakşehir oldu bu arada.
Vay Tolgay golünü atmış hemenTebrikler hocam böyle devam
![]()
Aslında durgun bir maçtı. Maç motorunun azizliğiyle kazandık diyebiliriz. Tolgay'ı ikinci yarı Roberto'nun yerine oyuna aldım. Defansa daha dönük bir oyuncu pas alışverişini arttırmak için aldım ve etkili de oldu. Bir de gol attı. İnşallah sene boyunca böyle devam eder.![]()
Campell sağda gerçekten iyi oynuyor, ayrıca ucuza kapatmışsın. Amrabat iyi gitmiş, ben 3.sezonda hala gönderemedim.
Adam daha maça çıkmadan 2 ay sakatlandı.
Spor Toto Süper Lig 1.Hafta:
Burak geçen seneki gibi sakatlıklara devam ediyor. Bu gidişle sene sonunda onunla da yollarımız ayrılacak.
Spor Toto Süper Lig 2.Hafta:
Şampiyonlar Ligi Grubumuz:
Her zamanki gibi harika bir kura çektik (!)
Spor Toto Süper Lig 3.Hafta:
Grupta grup hani
şampiyonlar ligi zor olmuş hocam kolay gelsin .
Açıkçası çıkacağımızı düşünmüyorum ama senden belli olmaz hocam![]()
Sociedad maçından 3 paun çıkarmaklazımdı bayern le 2 maç en az 2 puan
ADANA DEMİRSPOR
Teşekkür ederim.
İnşallah yine bir sürpriz bekliyorum.
Aslında maça çok güzel başladık ama maçtan önceki gün Melo'nun oyuncuları örgütlemesi moralleri biraz düşürdü. Yediğimiz gol de çok saçmaydı. İnşallah evimizde Bayern ve PSG'yi yenebilirsek gruptan çıkacağız.