Avrupa'da olalım da ama tabi ŞL bir ayrı
Avrupa'da olalım da ama tabi ŞL bir ayrı
Güzel yorumlarınız için teşekkürler.Maalesef olmadı.
''İspanya La Liga 35.Hafta''
''İspanya La Liga 36.Hafta''
''İspanya La Liga 37.Hafta''
''İspanya La Liga 38.Hafta''
Valencia ya sahayı dar ettik.Süper posizyonlar bulduk ama rakip 1 kere geldi attı.10 kere yapsak 9 unu kazanırdık.Bu performansa bu sonuç çok üzücü bir şey ŞL yi kıl payı kaçırdık.İlk sezon AL ye gitmek çok güzel ama ŞL kaçırdığım için çok üzgünüm...
''Puan Durumu''
Üzülme illaki olur ama hedeflenenin çok üstünde bitirdik takma kafayaiyi transferlerle seneye daha iyisini yaparız
![]()
kılı kılına kaçmış şampiyonlar ligi ulen valencia! hiç bir hedefide yok adamların sıralamaya baksana, almeira gibi bir takımla la ligada ilk senemizde güzel işler yaptık seneye daha iyilerine yapıcaz
Yorumun için teşekkür ederim.İlk sezonda iyi işler başardık.İkinci sezonda yeni oyuncularımızla fırtına estireceğiz inşallah.
almeira bu kadar yükselmeyi zor kaldırır![]()
baya para vermişler) bozdur bozdur harca
borcu mu var almerianın baya az vermişler beleşlerden yap birşeyler artıkvalencıa yakmıs senı bu arada sene slye gidersin artık
Avrupa'da başarı yakışır hocam. transfer bütçen fena değil.
Ah be kıl payına gitmiş ŞL neyse UAL'da da çok iyi şeyler yapacağız.
Çok az vermişler aslında
ŞL'nin kaçması kötü olmuş; ama ilk sene için harika bir başarı. Tebrik ediyorumYeni kurulacak kadroyu merak ediyorum.
İlk seneden Avrupa süper olmuş Emre abiYeni transferlerinle bu takımın Şl'ye gideceğini düşünüyorum
![]()
Borcu yok hocam.Beleşlerden yapacaz,taksitle alacaz oyuncuları birşeyler yapacaz artık
Aynen Avrupa da sürpriz yapmak istiyorumTransfer bütçesi baya az bence ama buna da şükür diyelim
Aynen hocam çok kötü oldu ama AL de iddalıyız
Evet maalesef.
Teşekkürler hocamTransfer sezonu bitince kadromuzun hepsini paylaşacağım.
Teşekkür ederim Egeİnşallah gideceğiz, 3 kulvarda da iddaalıyız
Bu oyunda en çok zevk veren lig bana göre İspanya La Liga... Herşey olabilir... Ama Yarasalar hüsrana uğratmış seniBaşarılar...
İlk yılı çok iyi geçirmişsin hocam yönetim parayı bulunca bozulmuş ama seçimler ufukta![]()
''Hazırlık Maçları''
Barcelona maçı hariç diğer bütün maçlar yardımcıma oynattım.
Son hazırlık maçımızda önemli transferlerimizden Allan sakatlandığından dolayı ilk maçları kaçıracak.
''Transfer Geçmişi''
Kısıtlı bütçemizle yapabildiğimiz transferler ama ucuza aldığımız kötü oldukları anlamına gelmiyor.Yeni kadromuzla 3 kulvarda da iddalıyız.
Birazdan kadromuzun tanıtımını yapacağım.
Hocam Bobo hangi Bobo ?
''Taktik''
Taktiğimizi ilk sayfada da paylaşmıştık yine aynı taktikle devam edeceğiz. 1. taktiğimiz bu 2.taktiğimiz ön libero yu stoper e çekip 3 stoperli bir diziliş oynuyoruz bunu genellikle çift forvetli rakiplere karşı kullanıyorum.
''Kadro''
''Kaleciler(Libero)''
Spoiler: Pacheco
Spoiler: Herrero
Geçen sezonun devre arasında takımımıza katılan Pacheco as kalecimiz olacak.2 kaleciyi de Real Madrid'in Castilla klübünden almıştık.
''Sağ Bekler(İki Yönlü Bek)''
Spoiler: Ximo
Spoiler: Patric
Ximo geçen sene en çok oynattığım sağ bek di.Michel ve Bellerin diğer sağ bekler di.Michel sattım.Bellerin i kiraya gönderdim. Bu sezon ki 2. bek imiz Patric olacak Barça'nın alt yapısından bedavaya aldım.Ximo ile değişmeli olarak forma giyecekler.
''Sol Bekler(İki Yönlü Bek)''
Spoiler: Jaume Costa
Spoiler: Salva Ruiz
Costa yı 1.4 milyon avro ya küme düşen Villareal den aldım.Genellikle Costa oynayacak ama Salva Ruiz de sırıtmadan oynayacak bir oyuncu olduğundan mümkün olduğunca ona şans vereceğim.
''Stoperler''
Spoiler: Ansotegi
Spoiler: Abdoulaye
Spoiler: Xiker
Spoiler: Juanpe
Stoperlerimizde genellikle Ansotegi ve çok ucuza aldığımız Abdoulaye oynayacak Xiker ve Juanpe de şans bulacaklar nede olsa 3 kulvarda da oynuyoruz
''Önlibero''
Spoiler: Kranevitter
Ön Libero Kranevitter e emanet.Zorunlu olmadıkça sadece Kranevitter oynayacak.Yedek olarak ortasahadan stoperlerden oyuncular denenebilir.
''İki Yönlü Ortasaha''
Spoiler: Mehdi Lacen
Spoiler: Allan
Spoiler: Joaquin
Bu mevkide as oyuncumuz yeni transferimiz Allan,yedeği ise Lacen,Joaquin kupada oynayacak.
''Defansif Oyun Kurucu''
Spoiler: Ivan Marcone
Spoiler: Borja Martinez
Spoiler: Corona
''Bu mevkide as oyuncumuz Arjantin den bedavaya getirdiğim Marcone olacak,Yedekleri Corona ve Martinez.Corona nın son senesi.
''Ofansif Ortasaha(Oyun Kurucu)''
Spoiler: Soriano
Spoiler: Concha
Takımın efsaneleri arasına giren Soriano geçen sene as oyuncumuz du ama genç yeteneğimiz Concha çok iyi gelişerek Soriano ya yetişti.Değişmeli olarak forma giyecekler.
''Yardımcı Forvet''
Spoiler: Hemed
Spoiler: Bobo
Geçen sene başarılı bir performans gösteren Hemed as oyuncumuz.Bu oyuncuya daha da güzel roller verilebilir ama taktik gereği Yardımcı forvet olacak.3 kulvarda mücadele ettiğimizden dolayı yedeğe de bedavaya Bobo yu aldık.
''Fırsatçı Golcü''
Spoiler: Raul Ruidiaz
Spoiler: Olinga
Geçen sezon kiralık olarak forma giyen Thievy inin muhteşem performansını aratmayacağını düşündüğüm Raul Ruidiaz ı çok ucuza transfer ettik.Yedeğini ise genç yetenek Olinga ile doldurduk.
trnasferlerin bence yeterli ama olinga sana saç baş yoldurtur
Olinga bana da yeterli gelmedi açıkçası
Ruidiaz iyi oyuncu, ben de almıştım.
Transferler biraz sönük gibi dursa da çok can yakarız yine
Yalnız Beşiktaş sana ne yapmış öyle ya?![]()
Yorumlar için teşekkürlerOlinga yı yedek olarak aldım.Bitiricilik yönünden zayıf ama geçen sezonki golcümüz Thievy de öyleydi.Fırsatçı golcü de en çok dikkat ettiğim özellik hızlanma olinga ondan sonra bitiricilik,soğukkanlılık vs. gelir.Olinga da yedek olarak yeterli diye düşünüyorum.
Aynen transferler dediğin gibi biraz zayıf kaldı.Beşiktaş ı yeni asistanım oynattı sonuç ortada.Asistanın motivasyonu 20 olduğu için aldım.Takım konuşmalırını ona soruyorum.Benim için en önemli etken oyuncuların moralidir.
Kılpayı giden ŞL kötü olmuş. Ama ilk yıldan aldığın başarı çok iyi devamını bu sezonda bekliyorum.
Teşekkür ederim hocam
2015-2016 Sezonu Başlıyor...
''İspanya La Liga 1.Hafta''
''İspanya La Liga 2.Hafta''
Güzel bir grup geldi.Çıkabileceğimiz bir grup diye düşünüyorum.
''İspanya La Liga 3.Hafta''
Önemli iki oyuncumuzda iyileşti.
''Özel Haber''
Saçma bir vaka ile karşılaştım.Geçen sezon yeterli performans gösteremeyen Michel sattığımdan dolayı beni eleştirdi Lacen daha sonra basına taştı en sonunda da takımın moralini bozdu.Takımın morali bozulunca benim de moralim bozuldu.Yarı transferde kurtulmaya bakacağım bu oyuncudan.İnşallah takımın moralini toparlayabilirim.
''İspanya La Liga 4.Hafta''
''Puan Durumu''
''Gelecek Maçlar''
Yine çok iyi bir başlangıç yapmışsın. Gruptan da rahat çıkarsın.
Bu seride oyuncular daha çok atarlı olmuşlar. İki maç oynamayınca, iyi oynamayanı satınca yada gitmek isteyeni takım bulamamaktan ötürü satamayınca hemen kazan kaldırıyorlar.