Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 106 arası toplam 106 sonuç

Konu: Altınordu Süper ligde 3. Sezon(0 Yabancı 0 Sıkıntı)

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Beşiktaş maçında yine hatalı oyuncu çıkarmışsın keşke defansı değiştirseydin. Neyse olan olmuş hata yaparak öğrenilir.
    Sezon öncesi kaç hazırlık maçı yapıyorsun. Ve antreman sistemin nasıl? Bunlarda başarında etkili.
    5 6 hazırlık maçı antreman yardımcıda hocam bakıcaz artık bi hal çaresine

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Daha fazla hazırlık maçı yaptırsana. Birde sezon öncesinde bir kaç hafta kondisyon sonra hücum yada savunma çalıştır. Özellikle yeni bol transferin varsa takım uyumu yoksa ve gol çok yiyorsan savunma çalıştır. Fazla hazırlık maçı yaptırman taktiğe uyumu artırıyor ve takım uyumunuda artırıyor.
    Ben bu sezon başı epeyi hazırlık maçı yaptım. Daha eylül sonlarında taktik uyumu sonlara yaklaşmıştı.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Daha fazla hazırlık maçı yaptırsana. Birde sezon öncesinde bir kaç hafta kondisyon sonra hücum yada savunma çalıştır. Özellikle yeni bol transferin varsa takım uyumu yoksa ve gol çok yiyorsan savunma çalıştır. Fazla hazırlık maçı yaptırman taktiğe uyumu artırıyor ve takım uyumunuda artırıyor.
    Ben bu sezon başı epeyi hazırlık maçı yaptım. Daha eylül sonlarında taktik uyumu sonlara yaklaşmıştı.
    anladım hocam saol

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

arkadaşlar hepinizden özür diliyorum ama kariyeri kapatma kararı aldım . nedeni ise forumdaki diğer kariyerler . diğer kariyerlerde adamlar 2.lig takımlarına 2 3 sezon içinde şampiyonluk ve uefada şampiyonluk yaşıyolar ve herkes poh poh luyor kıskanığımdan değil. bu kariyeri 5 6 kişi takip ediyor ama save load lı yeni menajer açılıp musa sow ları guidettileri 40 milyon euroya satmaları başarı olarak görenler var kimse kimseyi kandırmasın musa sow 300 gol atsa 40 m kimse vermez cidden kıskançlıktan değil. NANNAR Hocam hariç bu söylediklerimde.gerçeklilik bir şekilde kurallarla sağlanmalı öbür türlü herkes türkiyeden bir kulübü 1. sıraya getirecek .rahatsızlıktan dolayı özür dilerim

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Doğrusun kardeşim bu laflarından sonra seni takip edeceğim kapatma sakın kimse takip etmesse elimden geldiği kadar yanındayım güzel gidiyor bu kariyer yazık etme.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Hocam yapma be, ben takip ediyordum. Zevkli de oluyordu...

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Default Altınordu Süper ligde 3. Sezon(0 Yabancı 0 Sıkıntı)

O konuda sana katılıyorum. Gidişatın güzeldi devam etmeni öneririm. Hatta sana özenip sıfır yabancılı kariyer açmıştım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Şahsen şuanda aktif olarak takip ettiğim tek kariyer diğer kariyerlerin aktifliğini görmedim açıkcası devam et kardeşim

Nesil
    2014

Kardeşim ilk olarak şunu belirteyim kariyerin takip edilmesi başarıya veya başarısızlığa endeksli olduğunu düşünmüyorum( Bunu sana ispatlaya bilirim istersen ).
    Güzel bir sunumla takipçilere kariyerden aldığın hazzı takip edenlerede yaşatman gerekiyor. Yada başkalarının kariyerlerinede yorum yazmak senin takipçi sayını arttıra bilir. Şöyle bir baktımda şuan forumda yayınlanan 20 kariyer varsa senin toplamda takip ettiğin kariyer hiç yok gibi bir şey sen başkasının kariyerini takip etmezken başka bir kariyercininde sana yazacağını düşünmemen gerekiyor. Ama şuda var bazı üyelerin kariyerleri her daim takip edilebilir. Ya forumda çok eskidir yada çok fazla arkadaşı vardır. Yada @pusathan arkadaşımız gibi neredeyse her kariyere katılımı vardır. Son olarak Moussa Sow 300 gol atarsa söz 40 milyon vericem ona ve kariyere devam etmeni öneririm

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ben diğer kariyerlere benim kariyerim ilgi görsün diye takip etmiyorum. Her baktığım kariyerde acaba yeni bir şey öğrenebilirmiyim beklentisi içerinde bakıyorum.

Nesil
    2014

Ben diğer kariyerlere benim kariyerim ilgi görsün diye takip etmiyorum. Her baktığım kariyerde acaba yeni bir şey öğrenebilirmiyim beklentisi içerinde bakıyorum.

Kastım o değildi aslında biraz yanlış cümle kurmuşum kusura bakma

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Yok zaten ona takılmadım. Sadece beklentimin olmadığını belirtmek istemiştim.

Nesil
    2014

Yok zaten ona takılmadım. Sadece beklentimin olmadığını belirtmek istemiştim.

Güzel hocam alınmadığına,kırılmadığına sevindim. Esasında örnek kariyerci anlamında seni örnek göstermek istemiştim ama cidden tekrar okuyunca yanlış anlaşılmaya baya mahal vermişim

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Kardeşim ilk olarak şunu belirteyim kariyerin takip edilmesi başarıya veya başarısızlığa endeksli olduğunu düşünmüyorum( Bunu sana ispatlaya bilirim istersen ).
    Güzel bir sunumla takipçilere kariyerden aldığın hazzı takip edenlerede yaşatman gerekiyor. Yada başkalarının kariyerlerinede yorum yazmak senin takipçi sayını arttıra bilir. Şöyle bir baktımda şuan forumda yayınlanan 20 kariyer varsa senin toplamda takip ettiğin kariyer hiç yok gibi bir şey sen başkasının kariyerini takip etmezken başka bir kariyercininde sana yazacağını düşünmemen gerekiyor. Ama şuda var bazı üyelerin kariyerleri her daim takip edilebilir. Ya forumda çok eskidir yada çok fazla arkadaşı vardır. Yada @pusathan arkadaşımız gibi neredeyse her kariyere katılımı vardır. Son olarak Moussa Sow 300 gol atarsa söz 40 milyon vericem ona ve kariyere devam etmeni öneririm
    takip edilmiyorum diye yazmadım bunları hocam

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Şahsen şuanda aktif olarak takip ettiğim tek kariyer diğer kariyerlerin aktifliğini görmedim açıkcası devam et kardeşim
    saolun ama hem final haftası falan ilgilenemicem fazla başka bir kariyrde görüşürüz

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Doğrusun kardeşim bu laflarından sonra seni takip edeceğim kapatma sakın kimse takip etmesse elimden geldiği kadar yanındayım güzel gidiyor bu kariyer yazık etme.
    hocam sorun takip edilip edilmeme meselesi değil beni yanlış anlamayın Başka bir kariyerde görüşürüz inş

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri