Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 326 sonuç

Konu: Şampiyonluk Tükenmiş Nefeslere l Eskişehirspor l 3. Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Ne oldu Rodi benim ss ler
    Daha açmadım abi , açıyorum şimdi oyunu. Elimdeki ss stoğu bitti. Oyunda ilerleyim biraz

Az sonra mention yaparım sana

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

[MENTION=40794]aytekin79[/MENTION] abi spoiler içinde verdim ssleri. Sezon boyunca 2 sol bek ve 1 sağ bek kullandım. Üçününde oyun içi tercihi yok. Sol bek Çok Yönlü Bek mevkiinde ama bir ara taktikte olan görevlerini kaldırmıştım, öyle kalmış. Sağ ben ofansif bek görevinde taktikte olan görevleri aynen duruyor.

Not: Emerson kiralıktı, kulübüne geri döndü. O yüzden Santosdaki profilini attım
    Spoiler: Detaylar 

Nesil
    2014

İlk yıl bütçeyi korumak adına kiralıklar daha mantıklı sanki, Şampiyonlar Liginden bütçe geldikten sonra prestijde yükselince çok daha büyük isimler katarsın diye düşünüyorum
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Barak View Post
    İlk yıl bütçeyi korumak adına kiralıklar daha mantıklı sanki, Şampiyonlar Liginden bütçe geldikten sonra prestijde yükselince çok daha büyük isimler katarsın diye düşünüyorum
    Geçen seneden memnun kaldığım sol kanat ile ofansif orta sahayı tekrar kiralayacağım. Onun dışında özellikle kaliteli birkaç yerli oyuncu kiralayabilirim. Belli olmaz, uğraşıyorum şuanda

Nesil
    2006
    Yer
    06

Sen uzun taç atışı 15 in üstünde olan bekler al takımına ve hiç zaman kaybetmeden uzun taç atışı atar oyun içi tercihi kazandır , o zaman çok yüksek ortalama ile oynadıklarını göreceksin. Tabi taçları ona bırakacan. Hatta Lorenz ve Dick e bir baksana Bielefeld'den

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Sen uzun taç atışı 15 in üstünde olan bekler al takımına ve hiç zaman kaybetmeden uzun taç atışı atar oyun içi tercihi kazandır , o zaman çok yüksek ortalama ile oynadıklarını göreceksin. Tabi taçları ona bırakacan. Hatta Lorenz ve Dick e bir baksana Bielefeld'den
    Bakıyorum abi. Başka mevkielrdeki oyunculara kazandırmamda fayda olacak oyun içi tercih var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bakıyorum abi. Başka mevkielrdeki oyunculara kazandırmamda fayda olacak oyun içi tercih var mı ?
    Sağ kanattaki oyuncuna fırsat bulduğunda hücuma çıkar , sağ kanatta oynar , ver-kaç yapar iyi oluyor.(sen de bu sol kanat için olacak) Forvet için kanallar arasına kaçar ver kaç yapar ,hızlı ve yetenekli ise kaleciyi geçmeyi sever olabilir. İçe kateden için içeri oynar tercihi iyidir.

Tapatalk'tan gönderilmiştir.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Sağ kanattaki oyuncuna fırsat bulduğunda hücuma çıkar , sağ kanatta oynar , ver-kaç yapar iyi oluyor.(sen de bu sol kanat için olacak) Forvet için kanallar arasına kaçar ver kaç yapar ,hızlı ve yetenekli ise kaleciyi geçmeyi sever olabilir. İçe kateden için içeri oynar tercihi iyidir.

Bir bakayım duruma göre başlatırım antremanları.

Bu arada transfer döneminde çok saçma hatalar yaptım Gözlemcilerin gazına geldim iyi para bayıldım bir oyuncuya, inşallah parasının hakkını verir.

küçük düşünüyosun küçükkk adam şampiyon oldu hala şl için mücadele edicem diyor ya sabır...

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Şampiyonluk için tebrik ederim dostum.
    Arthurdan bu kadar verim alman beni sevindirdi.

Bundan sonra Arthur için telif hakkı isteyeceğim. En az 20 kombine en çok gönlünüzden ne koparsa şeklinde olacak. Eski telif haklarıda geçerlidir. Yeni takımım için para lazım.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    küçük düşünüyosun küçükkk adam şampiyon oldu hala şl için mücadele edicem diyor ya sabır...
    Şl dediğin ilk 2 oluyor zaten Her sezon şampiyon olursak kariyerin bir heyecanı kalmaz ki
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Şampiyonluk için tebrik ederim dostum.
    Arthurdan bu kadar verim alman beni sevindirdi.

Bundan sonra Arthur için telif hakkı isteyeceğim. En az 20 kombine en çok gönlünüzden ne koparsa şeklinde olacak. Eski telif haklarıda geçerlidir. Yeni takımım için para lazım.
    Bu Arthur senin sayende FM15 in Tsigalkosu oldu

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bu Arthur senin sayende FM15 in Tsigalkosu oldu

Bu arada Talha dostum oyun içi tercihleri sormuşsun. Juan Diaz ın yazdığı şu rehbere bir göz atmanı öneririm.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=116199

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Birkaç günlük aradan sonra bugün devam edelim Transfer sezonu bitsin güncellemeyi yapacağım.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hadi bakalım Rodi bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Hadi bakalım Eskişehir'in halk kahramanı bekliyoruz seni Şehir meydanına heykelini istesene yönetimden

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Hadi bakalım Rodi bekliyoruz.
    Hadi bakalım Eskişehir'in halk kahramanı bekliyoruz seni Şehir meydanına heykelini istesene yönetimden
    Esesim başarılı olsun da heykel falan istemez

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

21. BÖLÜM : 3. SEZON'A GİRERKEN TRANSFERLER

Geçen sene oluşturduğum takım iskeletini bozmadım. Hatta yaşları ilerlemesine rağmen takımın birkaç emektar oyuncusuyla 1-2 senelik kontrat yeniledim. Özellikle Sezgin Coşkun ve Hürriyet Gücer hem sempati duyduğum hem de çalışkanlıklarıyla beğendiğim oyuncular olduğu için ikisini de kadroda tuttum. Sonuçta yerli oyunculara da ihtiyacımız var.

Takımda gereksiz olarak gördüğüm oyuncularla yollarımızı ayırdık. Bu sayede maaş bütçesinde yer açarak bütçemizi artırmış olduk. Toko'ya iyi bir fiyat gelince onu da gönderdim. Ayrıca Andaç ve Cenk'i tecrübe kazanmaları için kiralık yolladım, çünkü bu sezon takımda yer bulmaları baya zor.

Transfer yaparken parayı pek akıllıca kullanmadığımı kabul ediyorum. Ama yine de iyi bir transfer dönemi geçirdik. Gerekli bölgelere kiralık olarak da takviye yaptık. Özellikle kaliteli Türk oyunculara para yetmediği için baya Türk oyuncu kiraladım.

Öncelikle geçen sezon bitmeden geçen sene çok verim aldığımız oyun kurucu Hesketh ve sol kanat McEvoy'un kiralık sözleşmelerini bir yıl daha uzattık.

Geçen sezon ofansif orta saha oyun kurucu mevkimiz alternatifsizdi, bu sezon hem lig hem kupa hemde Avrupa'da mücadele edeceğimiz için oraya düzgün bir oyun kurucu almam gerekiyordu. Bende uzun aramalar sonucunda Uçan Hollandalı lakabını taktığım Davy Pröpper 'i Vitesse takımından makul bir ücret ile aldık. Ardından bosman kuralıyla sezon içinde anlaştığımız Man City'nin genç stoperi Karim Kekik takıma katıldı. Kendisi gerektiği zaman sol bek de oynayabiliyor. Genç ve iyi bir Türk stopere ihtiyacım vardı. Son 2 sezondur Bursa'nın kiraladığı ve iyi performans aldığı Atınç Nukan 'ı bonservisi biraz fazla olsa da kadroya kattık. Sol kanat için Türk alternatif olması için sol bek, sol kanat ve sol açık oynayabilen Orkan Çinar 'ı Leverkusen'den kiraladık. Geçen sezon Karabük'ün kiraladığı ve hepinizin ismine aşina olduğunuz Bilal Başakçıoğlu'nu biz de bu sezon kiraladık. Ardından sıkı bir sağ bek arayışına giriştim. Gözlemcilerim regen sağ bek Bocao'yu almam da ısrar edince o anlık gaz ile parayı bastım aldım adamı. Her ne kadar 48 ay taksit yapsam da yine de baya eritti bütçeyi ama bu paraya değeceğini düşünüyorum. Sol bek için geçen seneki oyuncularımdan memnun idim ama kiralık olan oyuncumuzu tekrar kiralayamadık. Bende hem Türk hem de ucuz bulduğum Sakib Aytaç ile anlaştım. Takımda 2 forvet( Arthur ve Emre Güral ) ve forvet oynayabilen bir sağ kanat( Litsingi) var ama ben ne olur ne olmaz diyerek. Forvet için genç bir türk kiralamak istedim. Önce Enes Ünal'ı kiralamak istedim ama PSG bir türlü ikna olmadı bende Türk pasaportu bulunan Callum Saunders'i kiraladım. Son olarak kadroya 3 kaleci kaydetmem gerekiyordu ama bende 2 kaleci vardı. Alt yapıda ise eli yüzü düzgün bir kaleci bulamadım. Bende kadroya doldurmak için vasat bir Türk kaleci Muhammet Malkoçoğlu'nu kiraladım. Yıllık 6 bin maaş bizim için sakız parası, maksat kadro dolsun

Gidenler kısmında ise takımımdan birçok oyuncu ile ilgilenmelerine rağmen bazen benim reddetmem bazen de karşı tarafın gerekli girişimi yapmaması sebebiyle pek oyuncu satılmadı.
    Spoiler: Transfer Profilleri 

Nesil
    2006
    Yer
    06

Transferler biraz zayıf sanki , Rekik iyi onu biliyorum. Bilal de öyle bir de şu regen var

Marius Lundemo'ya baksana Rodi nerede oynuyor .

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Transferler biraz zayıf sanki , Rekik iyi onu biliyorum. Bilal de öyle bir de şu regen var

Marius Lundemo'ya baksana Rodi nerede oynuyor .
    Abi çok fazla bir bütçem yoktu, zaten olan bütçenin çoğunu sağ beke gömdüm Ama cidden takımın iskeletinden memnunum o yüzden transfer yapmadım. Bu sezon as kadrom şua şekilde olacak.

______________________Arthur
    _____________Davy Pröpper_____________Litsingi
    Kenneth McEvoy______________Lawal
    _______________ Sinkala
    Valencia___Diego(Rekik)___Akaminko(Atınç)___Bocao
    ____________________Onur

Nesil
    2006
    Yer
    06

Tabi takımı en iyi sen tanıyorsun vardır bir sebebi diyelim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Tabi takımı en iyi sen tanıyorsun vardır bir sebebi diyelim

Valla şimdi eğri oturup doğru konuşayım. Bocao'ya o kadar para verince hafif bozulmadım değil ama gözlemciler çok ısrar etti.

Bu takımla yine şampiyonluğa oynarız diye düşünüyorum. Ama şampiyonlar ligi zor bence, en azından 3. olup AL ye gidersek güze olur.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferler güzel,hayırlı olsun ama Atınç a çok para vermişiz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Transferler güzel,hayırlı olsun ama Atınç a çok para vermişiz.
    Sorma ya , Beşiktaş bırakmadı bir türlü çocuğu ama cidden yerli bir stopere ihtiyacım vardı. En azından çok maaş istemedi, oradan kar ettik.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam kendi bekini kendin oluşturmayı denesen. Al kanat falan bek potansiyeli olanı onu eğit bu kadar para vermessin belki diye düşünüyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam kendi bekini kendin oluşturmayı denesen. Al kanat falan bek potansiyeli olanı onu eğit bu kadar para vermessin belki diye düşünüyorum.
    Mantıklı aslında, ben de aşk yapıya yüklenip alt yapıdan çıkarmayı düşünmüştüm. Bek potansiyeli olan kanat bulursam hemen derslere başlatayım. Özellikle Türk bir sağ bek güzel olur şuanda.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Mantıklı aslında, ben de aşk yapıya yüklenip alt yapıdan çıkarmayı düşünmüştüm. Bek potansiyeli olan kanat bulursam hemen derslere başlatayım. Özellikle Türk bir sağ bek güzel olur şuanda.
    FM14 teki benim Adana kariyerimi hatırlarsan hem sağ hem sol beklerim devşirme idi. Sol bekim forvetten bozma sağ bekim oosm den bozma idi ama iki kanatı da otobana çeviriyorlardı. Eğer ki aradığın adamı bulamadıysan o pozisyona yakın olan başarabilecek elemanları devşirmen daha yararlı olacaktır. Stoper den bile yapabilirsin. Hem stoperlerin top kapması markajı da iyi olur.

Transferler mortingen şıtrayze rodicim, bizimla diğılsın malesef ..

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Transferler mortingen şıtrayze rodicim, bizimla diğılsın malesef ..

Para yok para Gırtlağımıza kadar borç içindeyiz bi kere.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

22 . BÖLÜM : SEZON ÖNCESİ SON HAZIRLIKLAR

Sezon öncesi böyle bir kadro oluşturduk ve hazırlık kampına giriş yaptık. Kamp gayet verimli geçtik. Her seviyede takımla oynadık. Sadece Avrupa'nın ağababalarıyla oynamadım ama onlarla da oynayabilirdik istesek Ama amacım bol galibiyet alıp moral de depolamaktı. Kampı namağlup bitirerek moralleri de fullemiş olduk.

Bu sezon yönetimin beklentisi büyük. Ligde en az 2. lik istiyorlar. ZTK'da ise illaki final göreceğiz diyorlar. En azından ŞL'de pek umutları yok Orada da süprizler yapacağız demek ki Takımı motive etmek için verebildiğim en yüksek primleri verdim, kasa da para olsa daha da verecektim ama bu aralar fakirleri oynuyoruz.

Her zaman derim. Bizim en büyük gücümüz taraftar diye. Ancak kombine sayısı beklediğimin çok çok altında kaldı. Geçen sezon şampiyon olduk, bu sezon ŞL de oynayacağız, yeni stadımıza geçiş yapacağız; ancak taraftar 3800 civaro kombine alarak hayal kırıklığına uğrattı beni.

Ayrıca milli takıma giden oyuncularımızdan bazılarının sakat dönmesi de çok can sıkıcı oldu. Özellikle Sinkala önemli bir as takım oyuncumuz.

Şampiyonlar Liginde kolay grup yok ama biz nispeten orta düzey bir gruba düştük diyebilirim. Zaten bu sezon gruptan çıkabileceğimizi pek sanmıyorum. Amacımız 3. olup AL den devam etmek olacak.
    Avrupa'da gidebildiğimiz kadar gitmeliyiz. Bu sayede hem itibarımız hem de mali durumumuz çok hızlı gelişir.
    Mesela daha maçlar başlamadan gayet yüklü bir ayak bastı parası aldık Yönetim de paraların geldiğini görünce transfer yüzdesini artırdı.

Bizim dışımızda 3 takımız daha Avrupa'da mücadele edecek. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa Liginde bence gayet kolay gruplara düştüler. İnşallah hepsi üst tura çıkar ve ülke puanına bol bol katkı yaparlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Eh sende paraları bir oyuncuya basmasaydın.

Hem senin grubun hem diğerlerinin grubu yine iyi gelmiş. İyiki ölüm grubuna denk gelmemişsiniz.

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri