Benteke bomba transfer,Fiziği eğer düşüş göstermez ise 3-4 sene bile oynar ^^![]()
Benteke bomba transfer,Fiziği eğer düşüş göstermez ise 3-4 sene bile oynar ^^![]()
Benteke fena olmuş bu sene AL vizesi şart
Teşekkürler.
Daha hazırlık maçlarını bile oynamadım.Transfer dönemindeyim. Sezon içinde paylaşırım.
Benteke'nin etinden sütünden yararlanacağız sonuna kadar.
Geri kalan bölgeleri de sağlam kurabilirsek AL vizesini alabiliriz diye düşünüyorum.![]()
TariboWest
ula ne bentekesi. ben kaç gündür etrafta benteke diye geziniyodum cimbom alsa diyorum keşke yuh![]()
FM 15te altyapıdan çok iyi oyuncular çıkıyordu. PTT 1.ligde bir oyuncumu 17 yaşında 7.5 milyona Marsilya'ya satmışlığım halen daha unutulmazdır benim için.
Benteke transferi büyük transfer. Tebrik ederim.
Benteke hayırlı olsun. Çok iyi transfer olmuş![]()
başarılar diğer ulkeleri secen oyuncular turkte olsa artık yabancı geciyor yeni yabancı kuralına göre önceden sormustun kımse cevap vermemiş ondan yazdım benteke hayırlı olsun
Çok uğraştık ama almayı başardık.
Çok büyük oyuncu çıkmadı henüz altyapıdan. İlerleyen yıllarda bekliyorum.Benteke ile ilgi düşüncelerin için de teşekkürler.
Teşekkürler.
Bilgilendirme için teşekkürler.
TariboWest
3 oyuncuyu daha kadromuza kattık ve transferi noktaladık.
Javier Aquino - Westham - Kira
Marcel Sobottka - Bedelsiz
Selim Ay - Kayserispor - 1.8 m euro
Transfer Özeti
TariboWest
Hocam trnsferler güzel başarılar bakalım neler yapacağız bu sene![]()
Güzel bir transfer dönemi oldu ileri hücüm hattı baya şekil oldu ama defans hattından kofti olmayalım :P
1. Hafta
2. Hafta
3. Hafta
4. Hafta
5. Hafta
Hayırlı İşler !
Puan Durumu
ZTK 2. Tur
TariboWest
Karabükspor maçı kötü olmuş lige biraz çalkantılı başlamışız ama toparlarız.Kupada ise güzel bir başlangıç yapmışız![]()
6. Hafta
7. Hafta
8. Hafta
9. Hafta
10. Hafta
11. Hafta
Puan Durumu
ZTK 3. Tur
ZTK Grup
Sezona iyi başlamamıza rağmen çok önemli haftalarda yine puan kaybediyoruz ve o yüzden daha da yukarıya çıkma şansımızı kaybediyoruz. Ayrıca sakatlık şu ana kadar peşimizi bırakmadı. Benteke'yi bir türlü kullanamadık. Robert ile birlikte bir maça çıkıp 2 hafta sakatlık yaşıyorlar. Eğer bu durum devam ederse yukarıda kalacağımızı pek düşünmüyorum. Ama hakkını vermek lazım genç forvetimiz Ersin Deniz Benteke'nin yokluğunu şu ana kadar aratmadı...
TariboWest
Maçlar iyi bir ara sallanmısız ama toparlanmısız daha da toparlarız![]()
12. Hafta
Şu maçı nasıl kaybettik hala anlamış değilim...
13. Hafta
14. Hafta
15. Hafta
16. Hafta
Maçı hakeden bizdik. Fakat bitiriclik tecrübesi fazla olan rakibimiz adeta bize ders verdi...
Puan Durumu
ZTK Grup 1. Maç
ZTK Grup 2. Maç
ZTK Grup 3. Maç
ZTK Grup 4. Maç
ZTK Grup
Gruptan çıkmayı garantiledik...
TariboWest
Zorlu,Galatasaray,Beşiktaş,Trabzonspor fikstüründen 6 Puan ile ayrılmışız çok güzel olmuş Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı kaybetmiş olabiliriz ama şuanda çok iyi gidiyoruz şampiyonluk zor bile değil devre arası 1-2 takviye ile bence![]()
Devre arasında iki oyuncuyu kadromuza katarken iki oyuncu ile yollarımızı ayırdık.
Diego Laxalt - Bedelsiz
Afriyie Acquah - Bedelsiz
Vaclav Cerny - Başakşehir - Kira ( Sezon Sonu )
Jem Karacan - Konyaspor - 185.000 Euro
TariboWest
ZTK Grup 5. Maç
ZTK Grup 6. Maç
ZTK 4. Tur
Çeyrek finalde Galatasaray ile karşılaşacağız...
17. Hafta
18. Hafta
19. Hafta
20. Hafta
Galatasaray, Fenerbahçe, Bursa, Rize ve Konya... Bu beş maçın ortak noktası girdiğimiz sayısız pozisyonu değerlendirememiz. Bizim topçulara sadece Süper Lig'de oynamak müstehak...
Puan Durumu
TariboWest
Ümit Boğa'nın Benteke Pişmanlığı !
Sezon başında gelişi olay olan ve büyük ümitler bağlanan Benteke tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı... Takıma liderlik etmesi beklenen fakat bunu başaramayan Benteke 20 maçta 8 gol attı fakat ihtiyaç zamanında ya sakattı ya da formsuz...
TariboWest
Benteke büyük şanssızlık olmuş gerçekten ama Avrupa kupalarına katılırsak en azından hem tecrübe için hemde gelen itibar ile birlikte gelecek olan para iyi işler çıkartabiliriz.![]()
Türkiye Kupası'na çeyrek finalde veda ettik...
Puan Durumu
Kalan Maçlar
6 maçımızın da birbirinden zorlu olması nedeniyle Avrupa Ligi bileti alabileceğimizi düşünmüyorum. Fakat hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor...
TariboWest
1 günde bayaa ilerlemişiz. Acaba Al gidermiyiz! Önümüzde seri mağlubiyet yapmasak bile bizim için iyi.
ADANA DEMİRSPOR
Galatasaray'a karşı kıl payı kaptırmışız aslında turu,ligde ki kalan 6 maç eğer mağlubiyet ile başlarsa toparlaması zor olur ama galibiyet ile başlarsa o gazla alınabilir o maçlar.
Ayrıca Eskişehirspor hakkında azıcık kadro vs bilgi paylaşabilir misin abim ? geçen senenin şampiyonu ve gene lider![]()
Kalan maçlarına baktığımızda işin zor gözüküyor. Ama belli olmaz bence.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem