Timo golleri atmaya başlamış avrupa vedası da kötü olmuş ama sonucta marsilya az den 2 gömlek üstün bir takım. normal bir sonuc
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
24. Hafta
25. Hafta
26. Hafta
27. Hafta
28. Hafta
Puan Durumu
Kendi maçlarımızı kazanmış olsak ligin durumu şu an çok farklı olabilirdi. Tuhaf puan kayıpları yaptık. Önümüzdeki hafta PSV ile içerde oynayacağız. En azından bu maçı alıp şampiyon olamasak da onları yenip ligi tamamlamak istiyoruz.
TariboWest
29. Hafta
30. Hafta
31. Hafta
32. Hafta
33. Hafta
34. Hafta
Puan Durumu
Son 2 haftadaki aldığımız beraberliklerle 2. lik koltuğunu kaptırdık ve ligi 4. tamamladık. Playoff oynamak zorunda kalacağız...
Yeni sözleşmeye imza attık.
TariboWest
Bu sene daha iyi olacağız inş![]()
İstikrarsız oyun felaket olmus ama inş play-offlarda hakettigimizi alırız..
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Robin Schouten 7.5 m Euro karşılığında Valencia'da !
Talih kuşu konması böyle birşey oluyor sanırım.
TariboWest
Geçen sezon başında as takıma aldığım ve çok iyi bir gelişim gösteren Guus Til'i 6 m Euro karşılığında Benfica'ya verdik.
TariboWest
Harika bir transfer dönemi geçirdik.
Isaac Becerra
Nicolas Sanchez
Sheyi Ojo
Amir Rrahmani
Dico Koppers
Yassin Ayoub
Luc Castaignos
Yago Pikachu
Danny Bakker
Transfer Özeti
TariboWest
Transferler iyi katkıda alırsak daha iyi olurBirde Stadın maliyeti transfer bütçesine yansıyomu hocam ?
1. Hafta
2. Hafta
3. Hafta
4. Hafta
5. Hafta
6. Hafta
7. Hafta
8. Hafta
9. Hafta
Bazen rakibinden çok iyi olursun. Seni yenecek gücü olmadığı için tuhaf şeyler olur. İşte o bu maç için söylenecek tek şey...
10. Hafta
11. Hafta
12. Hafta
Puan Durumu
Hollanda Kupası 2. Tur
Hollanda Kupası 3. Tur
4. turda Groningen deplasmanındayız.
TariboWest
13. Hafta
14. Hafta
15. Hafta
16. Hafta
17. Hafta
18. Hafta
Puan Durumu
Hollanda Kupası 4. Tur
Çeyrek finalde MVV ile oynayacağız.
Tommy Oar 6 ay yok !
İlk yarı sona erdi.
Sezona iyi başladık. Aralarda şanssız puan kayıpları yaptık. Fakat PSV hiç kaybetmeyince puan farkını 6 yaptı yine. Fakat bize 4 hafta arka arkaya deplasman verilmesi de manidar. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaparsak yarışı sonuna kadar sürdürebileceğimizi düşünüyorum. Tommy Oar'ın da sakatlık yaşaması ilk yarının en büyük talihsizliğiydi.
TariboWest
Sezon başında kurduğumuz gözlem ekibimiz artık iyice etkisini göstermeye başladı. Güney Kore'nin Jeonbuk takımında oynayan Kim Bo-Kyung sadece 49 B Euro'ya maloldu. Onu 1.5 sene parlatıp iyi para kazanabileceğimizi düşünüyorum.
Tommy Oar'ın yerini alacak.
TariboWest
Pantelis Hatzidiakos Barcelona'da !
Genç oyuncumuzu 7.500.000 Euro gibi iyi bir fiyata dünya devi Barcelona'ya verdik.
Celso Ortiz Zurich'de !
Fernandez'in gelmesi sonrası ona gerek kalmamıştı.
Ve Julian Fernandez AZ Alkmaar'da !
Gözlem ekibimiz yine muhteşem bir oyuncu ile geldi kapımıza. Transfer ücretinin ise düşük olması ayrı güzel oldu. All Boys'dan aldığımız Fernandez'in bonservisi sadece 2.500.000 Euro
Şu an için başka transfer düşünmüyorum aslında. Fakat forvet mevkisi için kafamda sürpriz bir isim var maaş konusunda anlaşamıyoruz şu an. Eğer kabul ederse onu da alıp yolumuza devam edeceğiz.
TariboWest
Ligde bence çok iyisin ama PSV aşırı iyi.![]()
Transferler de güzel, tüm Avrupa'ya, büyük takımlar dahil oyuncu gönderiyorsun.![]()
19. Hafta
20. Hafta
21. Hafta
Puan Durumu
Hollanda Kupası Çeyrek Final
Fernandez'e iki maçta görev verdik, ikisinde de takımı 10 kişi bıraktı. İyi ki turu geçtik.
Transferin son gününde yönetim bize ihanet etti ve Alireza'yı ezeli rakibimiz Ajax'a verdi. Alireza'ya sözleşme öneremediğim için sadece izlemekle kaldım. Yönetimin ve taraftarın bu kadar küçük düşünmesi beni çileden çıkardı. Basına eleştiri yaptım hatta istifayı bile düşündüm ama itibarımız olmadığı için vazgeçtim. Umarım bu yönetim değişir yoksa bu sene şampiyon olursak sezon sonunda istifa edip ezeli rakip Ajax'ın başına geçmek için herşeyi yapacağım.
Transferin bitimine saatler kalmıştı. Gelen parayı harcamamak için Lee Chung-Yong'u kiraladık. Böylece hem Kim Bo-Kyung'a arkadaş getirdik hem de iki kanadımızı Güney Koreli yaptık.
Ve Haftanın Maçı
Önümüzdeki Hafta Savaşı Kim Kazanacak ? Ligin En İyi İki Takımı Karşı Karşıya Gelecek !
TariboWest
Eredivisie 22. Hafta
Belki bu sene şampiyon yine sen olacaksın. AMA UNUTMA ! Bu senin iyi olduğun için olmayacak. Bizim puan kayıplarımızdan dolayı olacak.
Ayrıca bu küçük düşünen yönetim ve taraftara da DERS olsun !
TariboWest
Pikachu diye oyuncun varmış yeni fark ettimprofili de güzelmiş aslında çok mevkiide oynayabiliyor.
Psv maçındaki sonuç harika. Deplasmanda lideri yenebilmek zor iştir tebrik ederim![]()
Olmaz olsun böyle yönetim![]()
Hatırlarsanız ligin ilk yarısında 4 deplasman arka arkaya diye kızmıştım. Fakat şimdi öyle bir zamanda tam tersi geldi ki oyun al şampiyon ol dedi.
AZ Fikstür
PSV Fikstür
TariboWest
PSV hata yapar biz yapmaz isek şampiyon oluruz![]()