ya gülen'i tanımam etmem nedir ne değildir az çok fikir sahibiyim ama bu terörist felan diyebilecek kadar zeki(?) olanlardan ve bu ülkeyi bölmeye çalışıyor diyenlerden sadece tek isteğim var düzgün bir KANIT!!!
ya gülen'i tanımam etmem nedir ne değildir az çok fikir sahibiyim ama bu terörist felan diyebilecek kadar zeki(?) olanlardan ve bu ülkeyi bölmeye çalışıyor diyenlerden sadece tek isteğim var düzgün bir KANIT!!!
Ya arkadaşlar size birşey söylesem.Okullardaki Öğrencilerin Orta-Lise seviyseinde %75'i bu gruplara gidiyor.Abi evi diyorlar bide..
Bende FEM'e giden biri olarak gitmesemde yakından biliyorum bunları.Ama öyle abartılı bişeyleri yok ortada.Yani beyin yıkama gibi bişeyleri.Oraya gidenlerin yüzde sekseni zaten o yöne meilli ailelerin çocukları.Zorla birşey yaptırdıklarını daha duymadım.Ama içlerine girmek istemem.Şunu da belirteyim onlara karşı bi önyargım yok.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Ya o yöne meyilli ne demek?Dindar olmak garip birşey mi???Originally Posted by EreN
bakın neler buldum inanmayan varsa sabah gidip bu kitapları alıp baksın.bilgisi olmayan arkadaşlara da kim olduğu hakkında ışık tutacak sözler zaten.umarım akı karayı seçme de yardımı olur bunların:
Nurculuğun Laik Cumhuriyete ve Atatürk’e karşı bir hareket olduğunu görebilmek için Nur Risalelerine bakmak gerekmektedir. Barla Mektupları sayfa: 53. Atatürk’ü kastederek “Tek gözlü Deccal, ya iman et, ya bütün Dünyanın maskarası olacaksın.” denilmiştir. Bu husus Metin TOKER’in "Sağda ve Solda Vuruşanlar" isimli kitabın 96 ncı sayfasında yer almıştır.
"Sönmez" adlı risalede (Sayfa:21-22), Atatürk kastedilerek “Ayasofya Camiini puthaneye, meşihat makamını kızlar lisesine çeviren bu adamı sevmemenin bir suç olması imkanı var mı?” denilmiştir.
“Mektubat” adlı risalede (Sayfa:401) “Türkiye kuruluşu itibariyle dinden uzak kalmış ve dine karşıdır. Laiklik ile dinsizlik arasında hiçbir fark yoktur. Hıristiyanlık dünyevi esaslara sahip olmadığı için, din ile dünya esaslarını birbirinden ayırır. Reform hıristiyanlıkta mümkündür. Türk inkılapları dahi hıristiyan reformlarının taklidinden ibarettir. Zira İslamiyet hiçbir reforma ihtiyaç göstermeyecek kadar mükemmeldir” denilmiştir.
"Tiryak" risalesinde (Sayfa: 65), “Türkiye’nin siyasi rejimi Nur saadetini söndürmeye çalışmaktadır. Kemalistler seviyesiz, anarşist kimselerdir” denilmiştir.
Mucize-i Kur’aniye" isimli risalede (Sayfa:191-192), "Müslümanlara Kur’an dışında bir Anayasa lazım değildir, 1347 yılında felsefenin tahakkümü ile bu dindar millete ehemmiyetli tahayyüşler düçar kılınmıştır ve Anayasa’da devlet dininin İslam olduğu yolundaki hüküm kaldırılmıştır. Bu durumda gerçek kanuni esasi tatbik edilmediği gibi, Kur’an da belirtilen Şer'i inkılapta tahakkuk ettirilememiştir. Halbuki Kur’an, Cumhuriyet Anayasası gibi birkaç kişinin iradesi değil, ilahi bir iradenin sonucudur.” denilmektedir.
işte böyle arkadaşlar .bakın bakalım kim haklıymış?ben yine de yorum yapmıyorum herkes kendi bilir.
Kardeş çok sağol.Doğrular açığa çıkıyor böylece...
scolari kardeş çok komik kaynaklar bunlar google'dan araştırdım tiryak ve sönmez diye risale yok
istiyorsan sende araştıur google'dan farklı risalelerden bahsediyoruz heralde
ki bana Metin Toker isimli şahsın kitanıbından örnek veriyorsun ki buda ayrı bir konedi![]()
yazık valla inanılmazsınız kapayın gözlerinizi bir gün gerçeği hepiniz görüceksiniz ama çooook geç olacak
hurmet kardeşim asıl sana yazık önümüze hiçbir somut kanıt koymadan birşeye nasıl inanmamızı bekliyorsun ayrıca bu kişiye terorist diyerek bu kişinin izinden giden kişileride büyük bi itham altında bırakıyorsun.Büyük işler hakkında küçük yorumlar yapıyorsun bu işin diğer tarafıda var dikkatli ol bence.terorist değilse bu adam(ki türk hukuku değildir diyor) işin çok zor olacak.
Ayrıca forum kurallarımıza göre: (bkz:http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358)
forum düzeni için dikkatli olmanızı öneririmArgo, küfür ve Hakaret
- Herhangi bir kişi, toplum veya kuruşa hakaret (küfür) edici, alaya alıcı (küçük görmek) veya aslı olmayan (belgelerle kanıtlanamayacak) ithamlarda bulunan mesajlar veya özel mesajlar yazamazsınız.
forum düzenini öğreteceğin son kişilerden biriyim arkadaşım... sana belge sunuyorum http://www.belgenet.com/dava/gulendava_01.html al bütün iddianameyi oku
niye sen insanüstü bir yaratık mısın ki forum düzenini hatırlatamıyoruz?
peki bu belge Türk hukuku tarafından tanınmış mı? var mı ilgili kişilere bir cezai müeyyide tabiki yok yani belgelerle kanıtlanamamış
bak kullandığın tabirlere dikkat et ya doğru tartış ya sus... bu forumda yönetici olduğuma göre kuralları gayet iyi biliyorum demektir bunun için insanüstü olmama gerek yok insan olmam yetiyor... iddianame yi hazırlayan kişi belli Nuh Mete Yüksel adam sizin bir çoğunuzdan daha bilgili neyse siz görmeyin kapatın hadi gözlerinizi... iyiki tanımıyordun f.güleni baya iyi savunmaya çalışıyosun
kullandığım tabirler gayet yumuşak ve senin hala kuralları ihlal ettiğini forum kuralları söylüyor.
Gülen'i tanımıyorum fazla ama terorist olduğunuda düşünmüyorum öncelikle terörün bana tanımını yapabilir misin?Birde "biz" kim oluyoruz ki o "biz" den bilgili oluyor tabiki bende bilgili olcak ben bir öğrenciyim kendi halinde olankendi halimdeyim çünkü millete iftiralar savunmuyorum
Benim tartışmam da gülen'i savunmak değil gördüğün gibi tabi eğer görebildiysen sadece Türk kurallarının bile suçlu bulmadığı bir kişiye çok çirkin ithamlarda bulunman bana ithamların gibi çirkin geldi.
EK olarak adı üstünde iddianame yani bende savcı olsam senin hakkında saçma sapan bi iddaname düzenleyebilirim.ve bunun gerçeği yoksa ismi sadece iddianame olarak kalır.
Hala elle tutulur bi kanıt beklemekteyim(Türk hukuku tarafından tanınan)
ha bide türk hukuku demişsinde bu bizim türk hukukumuz atamıza hakaret eden adamın başbakan seçilmesine izin verdi bunuda unutma
siz bu şahsiyet sahibi kişiyi savunanlar oluyosunuz... terörist: ülkenin bölünmez bütünlüğüne kast eden ve bu bütünlüğü bozmak için silahlı veya silahsız eylemlerde bulunan insansı yaratıktır... Türk hukuku ile ilgili düşüncelerimi yazmıştım. daha fazla uzatmıcam çünkü ne sen benim görüşümü nede ben senin görüşünü değiştirebilirim
ha yani ülkemizi "siz" ve "biz" şeklinde ayırıyorsunuz.
terörist: ülkenin bölünmez bütünlüğüne kast eden ve bu bütünlüğü bozmak için silahlı veya silahsız eylemlerde bulunan insansı yaratıktır
buda sizin tanımınız
hayatınızda başarılar size![]()
evet saidi kürdi değil bediüzzaman said nursi dir kendisi çok büyük bir din alimidir ve masonların said-i nursiye karşı suikast girişimleri vardır hatta o kadar yüce bir insandır ki devlet gömmesine rağmen mezarı bi kaç kişi taradından bilinmektedir yani mezar kendiliğinden yer değiştirmiştir artı bu yazıyı said nursiye karşı HAKARET kabul ediyorumOriginally Posted by FenerBahceLi
![]()
![]()
![]()
Bediüzzaman Said-i Nursi yi bir hapishaneden diger hapishaneye naklederken Bediüzzaman abdest almak istiyorum kelepceleri cok kısa bir süre için acın der yanındaki askerler olmaz der ardından kelepceler kendiliginden acılır Bediüzzaman abdestini alır yanındaki askerler Bediüzzaman dan özür dilerler..
Bediüzzaman Said-i Nursi cuma namazına gitmek ister fakat hapishane müdürü izin vermez.Ardından hapishane müdürü cuma namazına gider ve en ön safta Bediüzzaman Said-i Nursi yi görür ardından hapishane ye gelir ve askerleri azarlar ben izin verilmeyecek demedimmi niye bıraktınız siz diye.Askerler sasırır hiçbir yere gitmediki hep basındaydık derler.Burdanda Büyük insanların 2 yerde birden görülebildigi dersini almıstır yetkili kisi.
İftira attıgınız insan kürt devleti kurmak istiyor dediginiz insanlar cevresindekileri ülke zor durumda diyerek savasa yollamıstır kendiside savaslara katılmıstır kürt devleti içinmi (!) ? Hayır TÜRK Kurtulus Savası için...
İftira kolaydır gercek olan zordur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
kanıt alalım arkadaşım....
bana kanıt göster diyenler emniyet tutanakları bu ne yani emniyet yaan kanıt mı bulmuş?evet dediğin gibi buna reğmen ceza yemedi işte bu da türk adaşleti!arkadaşın başbakan örneğine katılıyorum.herşey açık ve net bunu da reddetmeyin artık.poelmik olmasın ama dediklerini inkar etmeyin.
kurtuluş savaşı diyen arkadaş neyin kurtuluşu anlamadım?bu adam neden kurtaracak?abd den desen bizzat orada yaşıyor,ımf den desen kendi bir numaralı para babası vs... tabi istediği değişik bir rejimse ki öyle o zman dediğin doğru kendi çapında bir savaş.cumhuriyet atatürk karşıtı.ama ne o galip gelebildi ne ş.kazan ne de başbakan!yer yüzünün dedğil bütün evrenin gelmiş geçmiş en büyük lideri bize bir miras bırakmış. ve emin ol ki bu m,llet canını verir o nu vermez!!!
yazı gerçekten güzel.bunları pek çok kişiden bende duydum ve okudum.hakarete gerek yok,sevmeyebilirsin ama hakaret gerçekten yakışık almaz.kısaca buradaki herkes sevmediği yada terörist olark gördüğü kişilere hakaret ederse,terörist ilan ederse burası forum değil,köy kahvesine döner.Originally Posted by CaPTaiN10
ayrıca scolari mesajları doğru düzgün okumadan yorum yapma!bahsedilen kurtuluş savaşına saidi nursinin yandaşlarını göndermesidir.Fethullah Gülenle alakası yok.
ben terorist demedim dediğin diğer konuda da dikkatli okumadığım doğru günün yorgunluğundan olsa gerek.
mesele sevip sevmeme mevzusu değil bazı gerçekler var ve bunu arkadaşlarla paylaşıyorum hepsi bu.isteyen istediğini sver önceden de demiştim saygı duyuyourm.
bütün sözlerine aşırı şekilde katılıyorum ve diğer mesajlarınada şimdi ben burda konuşursam ban yerdim mesajları sırayla okuyodum ve işte bu mesaj benim yazıcaklarımın argosuz küfürsüz haliOriginally Posted by mahoo
seni tebrik ediyorum diğerleride zamanla yaptıkları hataları anlıyacaklar ama bunun için zaman daralıyo
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
al bndende kadar sn de sağol kardeş..ben hiç kimsenin olamayacağı kadar içlerindeyim onların.. ayrıca bişey daha söyleyeceğim karşı görüş şunu savunuyo: abiler bazı şeyleri sana veriyor sen onların iii şeyler verdiğini zannediyorsun fakat onlar amaçları doğrultusunda seni kullanıyorOriginally Posted by Nedvedmania
bugün abiler bana güzel ahlak ve derslerime yardım ve dinimi güzelce öğretmekten başka bişi vermiyor bnden de ileride istiyecekleri şey de genç nesile karşı bayrağı devralıp bu güzel şeyleri onlara vermek; bn bunlara razıyım.. çocuklara derslerinde yardım etmenin onları pis ortadan sıyrıltıp güzel ahlaklı yetiştirmenin ve dinimizden uzaklaştığımız şu günlerde bi nebze olsun dinimize sahip çıkmanın hiç bir zararı yok bnce... nasıl bu günkü abiler zmnnda öğrenciyse onlarda abi oldu bu bi bayrak yarışı...ne kadar yollara taş atılsada bu yarış Allahında yardımıyla devam edicektir...
yüzde bin beşyüz katılıyorum altı çizili yerlerede yüzde bin sekizyüz kez katılıyorumOriginally Posted by mahoo
hürmet abi benden söylemesi yüzde yüz emin olmadığın saçma şeyleri yazma + boşuna çok büyük günaha giriyosun ben seni ve diğer bu konuda bilgisi olmayıp bu yazılara inananları düşünüyorum
Originally Posted by hurmet
bazı şeyler kanıtlanmaz şimdi ben sana peygamber efendimizin yaptığı mucizeleri kanıtla desem görüntü olarak felan kanıtlayamassın ama buna sen ben tüm müslümanlar inanıyo
neymiş herşey kanıt istemiyomuş
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
mahoo gerçekten tespitlerin çok güzel,katılmamak elde değil,ben kişisel olarak fethullah güleni sevmedim,sevmemde ama yaptığı pek çok işe saygı duyarım.bu ülkede gençleri zehirleyen birileri varsa bu kesinlikle nur cemaati değildir bunu biliyorum.
gençliği zehirleyen medyadır,televole kültürüdür,mafya özentisi oluşturan dizilerdir,okul önlerinde küçücük çocuklara esrar,eroin satanlardır,ufacık kızlarımızı fuhuşa ve kötü yollara bulaştıranlardır,bu liste uzar gider.
ve güzelim ülkemde bütün bunlar olurken PKK terörü hergün gencecik canları aramızdan alırken her ne hikmetse her daim irtica adı altında müslümanlar öncelikli hedeftir ve irtica ülkenin en büyük sorunudur.ne hikmetse sürekli bu irtica yaygarası yapılırda,hiçkimse bu diğer yazdığım olayları irdelemez,eleştirmez!
çünkü bu ülkede en kolay yapılan şey müslümanlara saldırmak,inandıkları değerlerle alay etmektir.en çok prim getiren konular bunlardır.
ben bu tartışmanın tamamını okumadım medya,televole vs. tamam kötü etkiliyoda nur cemaatinin hiç bi kötü yanı yokmu merak ediyorum bilgilendirirseniz
burak abi sen ne diyosun ya fethullah gülen gibi bir din bilginine terörist demek çok ağır bir kavramdır ayrıca apo gibi bir vatan haini ile yan yana koymak çok ağırOriginally Posted by hurmet
kardeş bi zahmet oku neyin ne olduğunu anlarsın..Originally Posted by fmsmyrna
hiçbir kötü yanı yok demedim?Originally Posted by fmsmyrna
yanlış anladın heralde.elbette vardır ama uğraşılacak en son kurumlardan biridir bana göre.
bncede zaten kötü yanı olmayan kurum yoktur...Originally Posted by şampiyon
Originally Posted by Nedvedmania
1. niye günaha giriyorum f.gülen kim?
2. Peygamber efendimiz yaptıklarıyla Sadi nusri nin yaptıkları aynı mıdır? Peygamber efendimiz bir Paygamberdir Allah'ın elçisidir ondan kanıt aranmaz. ama sadi nusri Peygamber midir de yaptıklarında kanıt aramıyım????