Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Tezkere

bu video bnm bilgsayarım da da var en az 100 kez izledm ahmet kaya orda insanların duymak istediklerini söylemiştir ve önyargısız dinlerseniz barış çağrısı yaptğnı barışı teslimiyet olarak kabul edenlerin yanılgıya düştüklerini ve türkiyenn kürtleri olduklarını söylüyor ve buna ordaki insanlar alkışlarıyla karşılık veriyor demek ki bir işe yaramış!!

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

aynı video da şunu da söylüyor asla türkiye ve türk düşmanı değiliz diyor.dedikleri biraz hastasına göe ilaç vermek gibi bence.

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by ozzy_casanova
    bu video bnm bilgsayarım da da var en az 100 kez izledm ahmet kaya orda insanların duymak istediklerini söylemiştir ve önyargısız dinlerseniz barış çağrısı yaptğnı barışı teslimiyet olarak kabul edenlerin yanılgıya düştüklerini ve türkiyenn kürtleri olduklarını söylüyor ve buna ordaki insanlar alkışlarıyla karşılık veriyor demek ki bir işe yaramış!!
    önyargısız izledim zaten.Apo posterleri ekranımdan aşağı pislik gibi akmaya başladı.burada ve hiçbiryerde savunmayın bu adamı.Nerde türk bayrakları konserlerinde?şarkılarına bişey demiyorum,güzel şarkıları var elbette.ama bir sanatçı bu tip oluşlumların içinde olmamalı.o zaman sanatçıdan çok,dalkavukluğa geçiyor yaptıkları.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by şampiyon
    önyargısız izledim zaten.Apo posterleri ekranımdan aşağı pislik gibi akmaya başladı.burada ve hiçbiryerde savunmayın bu adamı.Nerde türk bayrakları konserlerinde?şarkılarına bişey demiyorum,güzel şarkıları var elbette.ama bir sanatçı bu tip oluşlumların içinde olmamalı.o zaman sanatçıdan çok,dalkavukluğa geçiyor yaptıkları.

şuna katılıyorum bir sanatçı siyasi oluşumlar içinde olsa bile bu şekil rahatız edici ortamlardan kaçınmalı ama hata yapmış bunu yaparak ben isteyerek yapmadığını düşünüyorum sonuçta kürt dinleyenler de aynı şekil de o da onlara göre gitmiş yine de dinleyici olarak tarafsız olmalıyız sağcı solcu farketmez kim iyi söylüyorsa dinlerim ki ahmet kaya bana göre en iyi yorumculardan biri.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

şu video yu da izleyin insanları karalamak çok kolay.

http://www.youtube.com/watch?v=uiV3E...KAYA%20derleme

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri