Sayfa 10 / 21 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 606 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Alıntı:
    F.C.KİNG´isimli üyeden Alıntı
    ya dosyayı indirdim herşeyi yaptım ilk deneyişte7 mausla klavye dondu 2 dk fln bekledim hala gelmedi reset attım sonra yeniden açtığımda takılma problemi yaşamadım ardından daha sonra yeniden açtığımda yine aynı sorun oldu her seferinde reset atmak zorunda kalıyorum bi yardımcı olursanız sevinirim

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    oyun açılıyor mu?

evet açılıo menü fln türkçe ama pc donuo

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

mustafa abi senden bir isteğim olacak ben sorunuma çareyi bir türlü bulamadım bütün sayafalra baktım benim sorunumu sen çözersin diye düşündüm msn den bana müsait olduğun zaman yardım edebilirmisin adresin bende ekli
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    kocaeli

arkadaslar bi kere piyasadaki sahte yamalari kullandiysaniz oyunu kaldirip sifirdan kurun ondan sonra 7.0.1 patch yamasini yukleyin ondan sonra turkce yamayi kurup oyuna baslayin

4. Default

arkadaslar ben maalesef her seyi indirmeme ragmen bi turlu rar dan dosyayi acamadim bile birde anlatilmak istenen seyleri anlamiyorum

Ayarlar klasörüne girip Football Manager klasörünün yolunu belirtin. Örneğin: c:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007
    b) Tamponlanmış veriyi temizle seçeneğini işaretleyin.

bunlar ne anlama geliyor ben bole seyler goremiyorum biraz yardimci olsaniz forumda yeniyim resimli anlatim falan koysaniz lutfennn

5. Default

birde bu turkce yamayi indirmeden once bir yama dahami var once onu mu indirecez ben oyunu aldium ve direk sizin verdiginiz turkce yamayi indirdim belkide ondan olmamistir yardim ederseniz sewnirim

6. Default

arkadaslar bu ilk cikan yamayi indirmek icin oyunun orjinal olmasi gerekiyomus yani ben heralde turkce yama oyniyamicam anlamina geliyor bu ?(

7. Default

yaa arkadaslar bir yardım ederrmisiniz. programı çalıştırıyorum türkçefmçalıstır diyorum en az 5-6 dk bekliyo sonra oyuna giriyo. burda yazmışlar 25 sn falan bekliyor diye. bende neden böyle oluyor

Thumbs down

Quote Originally Posted by flexojel View Post
    İlk olarak çalışmalarınız için sizleri yürekten kutluyorum.Türkçe yamayı indirdim ve kurdum herhangi bir sorunla karşılaşmadım ama Türkçe yamayı çalıştırdığımda Şöyle bir hata verdi.. http://img413.imageshack.us/my.php?image=adszxn0.jpg Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.

aynı şey aynısıs bendede oldu sigamesin yamasınıda kurdum ama aynı şey oldu gene

Quote Originally Posted by Tolga55 View Post
    aynı şey aynısıs bendede oldu sigamesin yamasınıda kurdum ama aynı şey oldu gene
    run time için bir dosya verdik onu indirirsen problem kalmaz

acaba nerde o dasya söyleyebilirmisiniz bulamadımda..

Quote Originally Posted by ottomanfb83 View Post
    arkadaslar ben maalesef her seyi indirmeme ragmen bi turlu rar dan dosyayi acamadim bile birde anlatilmak istenen seyleri anlamiyorum

Ayarlar klasörüne girip Football Manager klasörünün yolunu belirtin. Örneğin: c:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007

bunlar ne anlama geliyor ben bole seyler goremiyorum biraz yardimci olsaniz forumda yeniyim resimli anlatim falan koysaniz lutfennn
    rar dosyasını açamadıysan anlatılmak isteneni yapamazsın çünkü o oyun panelinin üstünde

http://www.turksportal.net/dosya/fm/28519/bilgi/ burayı okursanız karşılaşılan hatalarla ilgili çözümler ve run time hatası için dosyayı görüceksiniz

12. Default

butun bilgileri zaten defalarca okudum suan tekrar yamayi indiriyorum run time ve diger dosyayida zaten indirmistim boyut kucuk oldugu icin acilmiyor diolar ama heralde bendeki fm 2007 le alakasi var cunku benim fm 2007 orjinal degil acaba sorun ondan mi?

13. Default

arkadaslar tesekkurler surunu halletim emegi gecen herkese tesekkurler sonunda turke yamayi oynuyorum

Quote Originally Posted by Vieri View Post

- Türkçe FM yi çalıştıra tıklayınca, belli bir süre bekleyecek (Maksimum 25sn). Bu esnada bilgisayarınızda klavye/mouse çalışmayacaktır. Oyun yüklenince bilgsayarınız tekrar aktif hale gelecektir. Bu oyunun güvenliği için yapılmış bir uygulamadır.
    abi bende bekliorm 25-30 sn ama klavye ve mouse hala çalışmıo öle donuo oyuna giremiom:S:S:S

saol vieri isime yarayacak ilk basta sorun cikti ama sona halloldu.

butun bilgileri zaten defalarca okudum suan tekrar yamayi indiriyorum run time ve diger dosyayida zaten indirmistim boyut kucuk oldugu icin acilmiyor diolar ama heralde bendeki fm 2007 le alakasi var cunku benim fm 2007 orjinal degil acaba sorun ondan mi?
    orjinal olmasına gerek yok kardeş. ben sorunsuz oynuyorum.

17. Default

ben yamayı indirdim ama 7,54 mb ve winap dosyası olarak iniyor normalmi ve nasıl çalıştıracağımı yükleyeceğimi bilmiyorum lütfen yardım edin

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by bjkmemo View Post
    abi bende bekliorm 25-30 sn ama klavye ve mouse hala çalışmıo öle donuo oyuna giremiom:S:S:S
    klavye ve oyun ayarlarının ingilizce olduğuna emin ol. document and settings bölümündeki application data klasöründeki sports interactive klasörünü sil. sonra tekrar oyun başlat..

Tam olarak neyin açılmadığını anlamadım ??

Quote Originally Posted by Tolga55 View Post
    acaba nerde o dasya söyleyebilirmisiniz bulamadımda..
    Üst mesajlarda visual basic run time ve windows script dosyaları diye linkleri mevcut.

Evet göremezsin çünkü indirdiğin dosyadan bir kurulum dosyası çıkacak. Bu dosya yardımıyla türkçe panele gireceksin. bu türkçe panel ayarlar hanesinden yapılıyor tüm işlemler.. Winrar ile indirdiğin dosya açılmıyor mu ?

Quote Originally Posted by F.C.KİNG View Post
    Alıntı:
    F.C.KİNG´isimli üyeden Alıntı
    ya dosyayı indirdim herşeyi yaptım ilk deneyişte7 mausla klavye dondu 2 dk fln bekledim hala gelmedi reset attım sonra yeniden açtığımda takılma problemi yaşamadım ardından daha sonra yeniden açtığımda yine aynı sorun oldu her seferinde reset atmak zorunda kalıyorum bi yardımcı olursanız sevinirim
    evet açılıo menü fln türkçe ama pc donuo
    Bilgsiayar donduktan sonra bir süre kitlenecek zaten bekledikten sonra geri geliyor.

Quote Originally Posted by baristayfur View Post
    Alıntı:
    baristayfur´isimli üyeden Alıntı
    arkadaslar ben fm07 tr i dün aksam yükledm..9gibi fln..aksam hiçbi sorun çıkmadan rahat rahat oynadım tr i..fakat sabah kalktım açtım pc i tıkladm fm07tr e ayarları kont. ettim tmmdı hersey daha sonra calıstr butonuna bastm runtime error"76" path not found yazısı ile karşılaştm..tkrar tekrar yolu gösterdm hatta fmnin kurulu olduğu klasörü baska yere tasıyp tekrar denedim yine aynı hata..daha önceden söylenilenleri yaptm yine aynı şey dvm edio ne yapmam gerekir?

Türkçe FM yi kurudğun alanda Temp isimli bir klasör oluşturur musun..

ya sevgili vieri arkadasım..öcelikle cvp verdiğin için tşk ederm ama temp dosyası vardı ztn ama nolur nolmaz die yeniden oluştrdm yine aynı hatayı verdi runtime ile ilgili bütn dosyaları cektm netten bilgisayarı rahat 15 20 defa yendende baslattım ama hep aynı hata...runtime error 76 path not found bunu kesin bi çözümü yokmu delirdm yaa negüzel sevinmiştm fm07tr çıktı die ..kursağımda kaldı
    Tekrar belirteyim.. Temp klasörü haricinde, Oyunu kurduğun yerde data klasörü, data klasörü içerisinde db klasörü, languages klasörü match events klasörü dosyalarının olması gerekli.

Quote Originally Posted by SrT.01 View Post
    1.olarak ßu çıkıyor...

http://img297.imageshack.us/my.php?image=34dt8.jpg

2.oLarakda ßu

http://img297.imageshack.us/my.php?image=ads305zoy2.jpg

ßende Oyunu Yükledim Gayet Güzel İlerliyorum Ama 2 3 hafta Sonra ßunlar Çıkıyor
    Bizim çalışmamız haricinde bir çalışma kullandıysan sorun yaşayabilirsin. Oyunu kökten kaldır ve hiç bir kalıntı bırakmadan temizle sonra kurulumların ardından Türkçe FM 2007 'yi kurup tekrar dene.

Quote Originally Posted by legolas165 View Post
    tek sorunum türkçefm çalıştır deyince 25 sn falan bekler demiştiniz. ama bende 1-2 dk bilemedin 3 dk bekliyor. bu bir sorunmudur?
    Hayır bu her seferinde ayarlar kısmında cache klasörünü temizleyi işaretlediğiniz için tema graik dosyalarının tekrardan cachelenmesine neden oluyor. Eğer oyunun artık Türkçe olarak çalışıyorsa ayarlar kısmından tamponlanmış veriyi temizle işaretini kaldırabilirsin. Bu hızlandıracaktır.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

ya benım sorunum kımsede yok ya herkesın farklı farklı yok o acılmıyo yok bu acılmıyo keske bendekıde bole bısı olsada onu bunu ındırıp calıstırsak
    Benım sorunum patch yuklu turkce patch de yuklu oyuna tıklıyosun o soylenen zaman kdr da bekllıo sonra oyuna gırıyo oyuna gırerken basında turkce yazılarda yazıo turksportalın koydugu yazılarda cıkıyo hersey tamam ama oyun ıngılızce menu ıngılızce optıonstan language de turkısh ama oyun ıngılızce dıolar ıste yamaya tıklıyınca tempolanmıs verılerı sala yanı 50 kere yaptım onlan bı alaksı yok yanı ne bu ya anlayamadım gıttı yanı patchın yenısı cıkıcak bız hala oynıyamıyoruz, Staff vea bole bı sorunu olupta cozen arkadaslar varsa lutfen bna yardımcı olsunlar ılgınız ıcın tesekkur ederım...

Quote Originally Posted by bologna View Post
    Mustafa,

Bu sorunu çözdüm. Türkçe Panelin kurulduğu yere Bir TEMP klasörü yaratın. Sonra da Aynısını FM 2007 Nin içindeki dosyaya TEMP klasörü Açın.

Sonra Panelde oyunun çalıştırması gerekn dosyayı tanıtın. Ve oyun çalışıcaktır.

Eğer çalışmaz ise
    fm.exe dosyasınıda fm olarak düzeltin.

Oyun çalışacaktır.
    kardeş Allah senden razı olsun. ne muradın varsa versin. valla bütün yöntermleri denedim olmadı. seninkiyle oldu. çok sağol...
    ayrıca yamayı yapan arkadaşlara da sonsuz teşekkürler...

ellerinize ve emeklerinize sağlık arkadaşlar
    G A L A T A S A R A Y

22. Default

ya arkadaşlar bende oyuna çoğu zamn giriyom ama bazen yamayı çalıştırıken takılıyo kalıyo öle düzelmiyo hiç hep res atmak zorunda kalıyom sıkıldım walla res ata ata nedeni ne

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Orchuna View Post
    ya benım sorunum kımsede yok ya herkesın farklı farklı yok o acılmıyo yok bu acılmıyo keske bendekıde bole bısı olsada onu bunu ındırıp calıstırsak
    Benım sorunum patch yuklu turkce patch de yuklu oyuna tıklıyosun o soylenen zaman kdr da bekllıo sonra oyuna gırıyo oyuna gırerken basında turkce yazılarda yazıo turksportalın koydugu yazılarda cıkıyo hersey tamam ama oyun ıngılızce menu ıngılızce optıonstan language de turkısh ama oyun ıngılızce dıolar ıste yamaya tıklıyınca tempolanmıs verılerı sala yanı 50 kere yaptım onlan bı alaksı yok yanı ne bu ya anlayamadım gıttı yanı patchın yenısı cıkıcak bız hala oynıyamıyoruz, Staff vea bole bı sorunu olupta cozen arkadaslar varsa lutfen bna yardımcı olsunlar ılgınız ıcın tesekkur ederım...
    bilgisayarının özellikleri nedir ?

Quote Originally Posted by Mehmet_Topuz View Post
    ya arkadaşlar bende oyuna çoğu zamn giriyom ama bazen yamayı çalıştırıken takılıyo kalıyo öle düzelmiyo hiç hep res atmak zorunda kalıyom sıkıldım walla res ata ata nedeni ne
    oyunun türkçe ise artık panelden işlem yaptırırken tamponlanmış veriyi sil işaretini kaldır. böylece daha hızlı çalışacaktır
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

amd 2500,512 ram,128 atı radeon ekran kartı,wındows xp

Nesil
    2006
    Yer
    -

arkadaşlar benimkindede spiker olmadı belki yapmamıışsınızdır bilmiyorum lütfennnnnnnnnn

Nesil
    2006
    Yer
    -

yardiiiim ............

ya arkadaşlar türkçe yamayı yüklemeden önce oyun daha hızlıydı.şimdi yavaşladı bayağ.tamponlanmış verileri temizle ikonunu kaldırmama rağmen hala yavaş varmı bi çözümü ????

28. Default

ya ben yukledim dosyanin yerini de tanittim kaydettim falan ama calistir diyince yine dosya yeri bulunamadi diyo yardim edermisinizzzzzz

Wink

Quote Originally Posted by seninicin44 View Post
    ya ben yukledim dosyanin yerini de tanittim kaydettim falan ama calistir diyince yine dosya yeri bulunamadi diyo yardim edermisinizzzzzz
    Arkadas gecen senede turkcede o problem wardı. Ben o yuzden ilk once dosyayı tanıttım sonra normal oyuna girdim we duzeldi bi sende oyle dene.

Exclamation Yaardım!!!

Turkçe 1.0 Betayı Win 98 uyumlu yapabilir misiniz? Ya da diğer cıkan turkceleri Win 98 e uyumlu yapabilir misiniz???

Sayfa 10 / 21 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri