güzel karıyer sabrsızlıla beklıorum![]()
İngitere Premier Lig
İspanya La Liga
İtalya Seri A
Almanya Bundesliga
Türkcell Süper Lig
güzel karıyer sabrsızlıla beklıorum![]()
Sizden 1 cacık olmazşaka şaka ama bence blackburn sıralamayı üstte bitirir gibime gelio :P murat kızma :P
hehe nolduBakın işte gerçekleri söyleyen bir arkadaş
![]()
Man City kadrosu daha iyi,sonra Aygün'ün sonrada Murat'ın(anladınız siz onu)![]()
www.anti-aygun.com =/ şaka şakaben tarafızım. üçünüzü de destekliorm.
bu arada bi oyuncu önerim var size:
Micah Richards ! 17-18 yaşlarında defans ve defansif ortsaha orta... Ben fb'ye 2009'da aldım 8'den aşağı oynamadı. Man. City'den 8.5M aldım.
Hehe anti-aygün![]()
Hepimiz Antiyiz Aygünüz![]()
Herkesten özür dilerim...
Lig'imize Pazartesi günü devam edeceğiz.
Özel işlerimden dolayı Pazartesi'ye kadar ANKARA'dayım...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İyi oldu iyi bu akşam Kurtlar Vadisi vardı onu izlerim![]()
Erdem abi msn açsa oynuycaz ama yok![]()
5400. SANİYE PROGRAMI
Spiker :::Sayın seyirciler bir 5400. saniye programı ile daha karşınızdayız.Bugün İngiltere'ye tartışmalı bir şekilde gelen ve medyanın gündemine oturan 3 önemli ismi ağırlayacağız.Bu kişiler tabiiki de tahmin ettiğiniz gibi Mourinho,Wenger ve Ferguson olacak...Tabiikide şaka yaptım.Bu üç ismi biraraya getiremek imkansız ötesi.Bunu yapan ilk kanalın tuvaletlerini bedava temizleyecem..
.
Neyse konumuza dönelim.Şimdi stüdyomuza Murat Özdemir,Erdem Kazan ve Aygün Hagi geliyor...
Spiker :::Merhabalar efendim.Öncelikle Aygün Beyle başlayalım.Sayın Aygün bey ilk sorum takımda ki hedefleriniz.Blackburn'ü nerelerede görmek istiyorsunuz.İkinci sorum ise Charlton'la oynadığınız ve kaybettiğiniz hazırlık maçı hakkında neler diyeceksiniz.
Aygün Hagi :::İstediğimiz sorudan başlayabilirmiyiz..
Spiker :::Evet ama işlemleri de yapmak zorundasınız..
Aygün :::Şimdi her takımın bir hedefi vardır.Ama bizim iki..Her takımın bir başkanı vardır ama bizim transferden sonra olmayacak.Zaten yaşlıydı,kalpten gider...
Spiker :::Yani büyük bir yıldız almayı düşünüyorsunuz.
Aygün Hagi :::Bunu da nereden çıkardın.Ben transfer diyerek paraları benim hesabıma transfer etmek demiştim...
Spiker :::Peki hazırlık maçına ne diyeceksiniz.
Aygün Hagi :::50 defa dedim şike var diye hala soruyosunuz.
Spiker :::Aman Aygün bey ne şikesi.Bu bi hazırlık maçıydı.Ne diye şike yapılsın ki.
Aygün Hagi :::Olurmu kardeşim.Ben bu maçı kazansaydım taraftarların gözüne girecektim ve başkan bana istediğim ek ödeneği verecekti.Ama Murat'ta aynı düşünceyle hakemin karnını doyurdu.
Murat Özdemir :::Yalan
Aygün Hagi :::Ne yalanı be Murat.Sen değilmiydin Türkiye'de iken şu İngiltere'ye gideyim bütün paraları hakemlere yedirip kendimi şampiyon yaptırıcam diye..
Murat Özdemir :::Aygün'cüm o paraları karıştırma istersen![]()
Erdem Kazan :::Aygün Fanatiği geçtin be oğlum.
Aygün Hagi :::Hele sen hiç konuşma Erdem.Paraları ortaklaşa vericem dedin,iki gün sonra ben sizin kurucunuzum diyerekten bir sana 3 bana yaptın...
Erdem Kazan :::Aygün şu anda linç etmek istediğim ikinci kişi olmaya adaysın ona göre..
Aygün Hagi :::Tabi doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar.Hem niye ikinciymişim.Bu söylediğim yalanlarla birinci olmam lazım..
Erdem Kazan :::Çünkü sen Oral Eğin gibi konuşmuyorsun...
Spiker :::Beyler lütfen biraz sakin olalım.Canlı yayındayız.
Muray Özdemir :::Haklısınız.Aygün'ün gençliğine vermek lazım.
Spiker :::Tamam neyse.Sayın Murat bey siz ne gibi takviyeler yapıcaksınız.
Murat Özdemir :::Sağ kolon çok zayıf.Oraya biraz beton atıcam.Ayrıca çatı da çökmek üzere..
Spiker :::Murat bey takımınız Charlton'dan bahsettik.
Murat Özdemir :::He şey ben Aygün'ün evinden sanmıştım..
Spiker :::Peki Erdem Bey sizin görüşleriniz nedir.
Erdem Kazan :::............
Spiker :::Erdem Bey ...
Erdem Kazan :::............
Murat Özdemir :::Sanıyorum Erdem uyuya kalmış..
Spiker :::Uyuya mı kalmış.İyide bu adam programdan önce kestirmemişmiydi.Geceleri bebek mi sallıyor yahu.
Aygün Hagi :::Erdem geceleri HCBC'ye girmenin yollarını araştırıyo da..
Murat Özdemir :::Aygüüüün.Öhö öhö.Düzelterek tekrar de bakalım demin ne dedin.
Aygün Hagi :::Doğru düzeltiyorum.Erdem abi geceleri HSBC'ye girmenin yollarını araştırıyo.Abi demeyi unutmuşum..
Murat Özdemir :::Aygün şu su bardağına bak.Ama iyi bak.Çünkü az sonra onu mor göreceksin..
Erdem Kazan :::(Sayıklayarak) Murat sen arkayı tut.Aygün sende önden gir.Bende uzaktan sizi gözetlicem..
Murat Özdemir :::Eyvaaaaah bu şimdi susmaz da..Neyse benim telefonumun şarjı bitmiş eve gideyimde şarja takayım.
.İyi akşamlar.
Spiker :::İyi ama Murat Bey...
Aygün Hagi :::Benimde duvar saatimin pili bitmiş bi zahmet gidip değiştireyim..
Spiker :::Ama program...
Erdem Kazan :::Bu bankada tamam sırada Fortis var..
Herkese bol Teşekkür...
Bizi okumaya Devam edin...
Of be Erdem abi gülmekten yarıldım![]()
Gülmekten karnima agrilar girdi![]()
güzel olmuşellerine sağlk =)
Sağolun arkadaşlar.
demek istiyorum
.
Ozellikle Erdem Abinin sayikladigi yerlere bittimSuper oLmus tebrikler
![]()
bunun videosu fln olsa haberlere cikar en cok da o sag kolon cok zayifa bittim![]()
Aslında Erdem abi bir video yapsa iyi olur![]()
Erdem süpersin dostum yine
Bizi izlemeye devam edin...
TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beyler yarın büyük sürpriz var bekleyin be-be-bekleyin![]()
hayır kurtulamamışsın.Sürpriz Erdem abiden![]()
Yarin bombalar var hazir olun![]()
Erdem abi, yine ortalığı silip, süpürmüş(rakipleri). Çok komikti. Bu arada sürprizi tahmin edebiliyorum ama söylemem.