Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 51 arası toplam 51 sonuç

Konu: Transfer teklifi alan var mı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ben liverpool'dayken 1. sezonun sonunda portekizin basına gectim zaten baskada teklif gelmedi

Öncelikle Aranıza yeni katıldım herkese Merhaba..
    Ben fiorentina ile ilk sezonun sonlarına doğru Chelsea, Lyon, Newcastle ve Porto dan teklifler aldım ama gitmedim

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

Default milli davet

ben de everton'la oynuyordum. gayet iyi bir sezon gecirdik. averajla arsenal'i gecip sampiyon olduk.
    dunya kupasından sonra ingiltere ve cek cumhuriyeti hocalari kovuldu. is basvurusu yapmadan ikisi birden bana teklifte bulundu. tabi ki de ingiltere'yi sectim. terry ve lampard varken baska bir takim mi calistirayim?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

ben real sociedaddayken ilk senemde 2. oldum bide şampiyonlar liginden yarı finalde elendimama sezon sonu werder bremen bana transfer teklif etti bende kabul ettim

ben barça dayım ilk sene şampiyon oldum ve şamp. ligi ni aldım brezilya milli takımı türkiye milli yakımı ve chelsea teklif yaptı ve chelsea her fırsatta teklif yapmaya devam ediyo...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Trabzonsporla 3. sezonumdayım...Kamerun,Cek Cumhuriyeti ve Gana milli takımlarından teklif geldi kabul etmedim.. tabi uc buyuklerden gelenleri saymıyorum bunlar olagan seyler uehuehue

7. Default

ben fenerbahçedeyim manchester united brezilya camerun turkiye Real madrid barcolena dan teklif geldi şuan 2015 deyim

daha önce transfer başarılarım konusunda da demiştim
    11 yıl oldu daha teklif gelmedi

oyunda kolay kolay başka liglerden teklif gelmiyor.benim repulationum world class ama hiç bir büyük takımdan teklif gelmedi.takımım gs.

oyuna beşiktaşın hocası olarak başladım,ve 3-4 yıl sonra türk milli takımının da başına geçtim.türkiye ile dünya kupasında yarı final oynadım;ve çek cumhuriyeti,portekiz,fransa ve norveç'ten teklif aldım,ama türkiyeyi çalıştırmaya devam ettim.gelen teklifi reddettiğinizde teklifi yapan takım hayal kırıklığına uğrayıp üzüldüğünü belirtiyor.

ben chelseadayken 2 sezon üst üste hem premier ligde hem champions leaguedee şampiyon oldum +süper kupaları aldım barcelona ve man utden teklif geldi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

bana belçika ve uruguay dan geldi 2007 deyim bu arada belçikalıyım. belçikayı kabul ettim manyak kadrosu var ......

Arjantİn
    Valencİa

Nesil
    2005
    Yer
    yurttan

Oyuna işsiz basladım ilk sezon ortasında gerets kovulunca galatasaray teklif yaptı 13 puan geriden galatasarayı şampiyon yaptım ligde sonraki sene cl de final oynadım galatasarayla yeni sözleşme imzalamadım ( manyak kadro kurmustum ) sezon sonu everton ile anlastım ligde 2. oldum uefa kupasını aldım fa cup ı aldım ardından almanya da hertha berlinden teklif geldi hertha ya gectim almanya liginde 2. oldum almanya kupasını aldım uefa kupasını aldım.Ertesi sezon Bayern den teklif geldi MAnyak kadrosu vardı puyol zlatan Lampard Ronaldinho yu almıslardı ilk sene cıktıgım her macı kazandım istifa ettim bayernden 1 sene işsiz gecirdim sonra Trabzonspor dan teklif geldi Uefa Final lig ve turkiye kupasını aldım.... 2020 yılındayım su anda hiç bir takımı 3 sene ust uste calıstırmadım surekli takım değiştirdim çok zevkli bir oyun hiç sıkılmadım

Nesil
    2005
    Yer
    34

çooook teklif geldi ya ben bi oyuna başlayınca genelde 3-4 sezon en az gidiyorum ondan heralde bi oyunda 2019 kadar 11 takım değiştirdim ama yaklaşok 30 teklif almışımdır ama hep küçük takımlar pazarspor-ordu-kastamonuspor-derby country-genclerbirliği... gibi tabi baya bide ülke takımı vardı

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

her zaman geliyor ki bu olağanüstü birşey değil.

1)Scolari'yi katılıyorum
    29 Fatih terim kovuldu 1 senenin ortalarında beni aldılar gsdeydim 17 galibiyetle 0 beraberlik 0 yenilgiyle götürüyordum
    2. sezon man. unt arsenal barcelona chelsea teklif yaptı kabul etmedim 7. sezonum hiç bir takıma gitmiyorum

roma takımını çalıştırırken arsenal den almıştım sadace o vardı

bende 3.sezonumda arsenal ve meksika dan teklif aldım ama takımımın basında kaldım

bana genelde milli takımlardan teklif geliyo ... hele bir dünya kupası veya avrupa kupası maçlarından sonra bir sürü t.direktör gönderiliyor ... yerine genelde bana teklif yapılıyor ... kulüplerden de ben newcastle u. iken chelsea ve arsenal istemişti ... ama gitmedim çünkü tam kadromu oturtuyorum finansımı düzeltiyorum o kadar emeğim boşamı gitsin ....

21. Default

brazılya harıc butun ulkelerden teklıf qeldı kulup olarak da chelsea we milan teklıf ettı hcı bırıne qıtmedım cunku many** takım kurdum

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri