Sayfa 42 / 49 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon
1,231 ile 1,260 arası toplam 1448 sonuç

Konu: Hedef aranan adam olmak.. [Aston Villa Kariyeri]

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

2-0'dan 3-2.Çok iyi sonuç.Çeviren taktik işe yaramış
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

2-0'dan gelip maç kazanmak takima acayip moral olmuştur İhan. Bu moralle bir seri yakalarsin artik.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Premiership 21. Hafta

Aston Villa:3-3:Reading

Müthiş maçta iki taraf bir puanla yetinmek zorunda kaldı.

Ligin flaş ekiplerinden Aston Villa, son dakika hezimetlerine yeni birini ekledi.

Maça hızlı başlayan ada ekibi, yakaladığı net fırsatlardan ilk dakikalarda snuç alamadı. Ancak Sosa, 39. dakikada yine defansın arkasına sarkmayı bilip golünü attı ve taraftarları çılgına çevirdi.

İlk yarının sonlarına doğru golü bulan isim Laursen'di. Danimarkalı oyuncu Sosa'nın kullandığı kornerde çok sert bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

İlk yarı bu skorla bittiğinde herkes yine maçın koptuğunu düşünüyordu ancak yanıldılar. Convey 47. dakikada sol kanattan gelişen atakta yaptığı düzgün vuruşla farkı bire indirdi.

Bu dakikalardan itibaren baskılarını artıran Reading 68. dakikada golü beklenmedik bir biçimde buldu. Kornerde defansın uzaklaştırmadığı pozisyonda Gökhan Zan ters bir vuruşla topu kendi filelerine gönderdi.

Bu dakikadan sonra kendilerine gelen bordo mavililer, 83. dakikada Sosa'nın frikikten attığı harika golle tekrar öne geçtiler. Fakat tekrar rehavete kapılan Aydoğan'ın öğrencileri, 89. dakikada Bikey'in karambolden attığı gole engel olamadılar. Böylece iki taraf da maçtan 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

Bu maçtan sonra puanını 37'ye çıkaran Aston Villa, 3. sıradaki yerini korudu.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    2-0'dan gelip maç kazanmak takima acayip moral olmuştur İhan. Bu moralle bir seri yakalarsin artik.
    Bakalım Emreciğim. Premier Lig hakikaten zor, kadro kalitemiz, taktiğimle birleşince bana 3. veya 4. olacağımı söylüyor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İlhan sanki çok gol yiyorsun gibi yahu...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlhan sanki çok gol yiyorsun gibi yahu...
    Evet Emre, ben de anlayamıyorum. Ligde şu anda en çok gol atan takım benim, ama çok da gol yiyorum. 38 maçlık maratonda en fazla 30-35 gol yemem gerekti, ama nedense öne geçtikten sonra hemen gol yiyorum.

İlk yarıda Sorensen en az 10 hatalı gol yemişti, ancak bu yarıda Dudek'i aldım. Hataları en aza indirmek ve az gol yemek istiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kaleciler gerçekten çok önemli. Defansla uyum sağlamalarıda gol yeme sorununda büyük bir dert bence.

Hadi bekliyoruz daha sağlam maçlar.

West Ham ve Reading maçları gollü geçmiş. Ama 89'da yemek kötü olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Premiership 22. Hafta

Charlton:1-3:Aston Villa

Aston Villa son haftalardaki formunu güzel bir galibiyetle süsledi.

Maça hızlı başlayan bordo mavililer, Iversen ile 20. dakikada topu direğe nişanladı. İlk yarının sonlarına doğru baskısını artıran Aston Villa, son haftaların flaş ismi Jose Sosa ile 44. dakikada öne geçmeyi başardı. İlk yarı bu skorlar sona erdi.

İkinci yarı da üstün bir futbol sergileyen Aston Villa, 60. dakikada McCann'in füzesiyle farkı ikiye taşıdı. Ancak maç henüz bitmemişti.

68. dakikada defansın arkasına atılan 55 metrelik pasla hareketlenen Bent, farkı bire indirdi. Bu golle ümitlenen kırmızı beyazlıların ümitlerini 90. dakikada penaltıdan attığı golle Mark Wilson yıktı.

Aldığı üç puanla puanını 41'e çıkaran Aston Villa, 3. sıradaki yerini korumasını bildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İlk 3 içerisinde kalabilirsen lig sonuna kadar başarılı bir sezon geçirmiş sayılır İlhan.

Bu arada Jose Sosa maşallah nazar değmesin her maç golü var.

İşte bu Jose Sosa'm benim

Tebrikler abi aynı hızla devam ediyorsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlk 3 içerisinde kalabilirsen lig sonuna kadar başarılı bir sezon geçirmiş sayılır İlhan.

Bu arada Jose Sosa maşallah nazar değmesin her maç golü var.
    Sezon başında medya benim için ancak 15. olur diyordu Emre. Ben Avrupa kupalarına katılsam yeter. Çünkü taktiğime uygun oyuncuları önümüzdeki sezon takıma katacağım. Hedefim 3.'lük

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    İşte bu Jose Sosa'm benim

Tebrikler abi aynı hızla devam ediyorsun..
    Sosa hakkında söylenecek şeyler var. Gün içinde performansı ile alakalı yorumlar yapacağım.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

15. olur diyorlardı utanmazlar yahu.

Beklentilerin üzerine çıkan takım Aston Villa. Bence rahat rahat UEFA'ya gidersin. Şampiyonlar Ligine gitme olasılığında yüksek.

Birde Sosa'yı taktiğin neresinde oynatıyorsun???

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Premiership 23. Hafta

Newcastle:1-1:Aston Villa

Aston Villa üstün oynadığı maçı galip tamamlayamadı.

Bordo mavililerin son dakika hezimetlerine bir yenisi eklendi.

Maça hızlı başlayan Aston Villa, ilk yarı aradığı golü 34. dakikada Moore'un ayağından buldu. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarı ortada bir mücadeleye sahne oldu. Maçın son dakikalarıında bastıran Newcastle, geliştirdiği hızlı atakta Dyer'in bireysel çabası ile golü buldu ve beraberliği kurtardı.

Aston Villa bu maçla puanını 42'ye çıkarırken, 3. sıradaki yerini korumasını bildi. (puan hesaplamada önceki maçlarda bir yanlışlık yapmışım arkadaşlar, puanım şu anda 42)

AMC olunca çok iyi top dağıtıyor bence. Forvete koyunca 10 tane şu atsa 5 i kaleye 2 si gol 4 ü tribüne 1i saha dışına

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

15. olur diyorlardı utanmazlar yahu.

Beklentilerin üzerine çıkan takım Aston Villa. Bence rahat rahat UEFA'ya gidersin. Şampiyonlar Ligine gitme olasılığında yüksek.

Birde Sosa'yı taktiğin neresinde oynatıyorsun???
    Kadromda ortalama denilebilecek çok fazla oyuncu var Emreciğim. Premier Lig'de vasat denebilecek oyuncular bunlar. Kadroya derinlik katabilirsem önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynarım.

Sosa'yı forvetin sağında, fast striker olarak oynatıyorum. Pozisyon antremanı yaptırarak onu aynı zamanda MC oyuncusu yaptım, tam bir joker oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Kadromda ortalama denilebilecek çok fazla oyuncu var Emreciğim. Premier Lig'de vasat denebilecek oyuncular bunlar. Kadroya derinlik katabilirsem önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynarım.

Sosa'yı forvetin sağında, fast striker olarak oynatıyorum. Pozisyon antremanı yaptırarak onu aynı zamanda MC oyuncusu yaptım, tam bir joker oldu.
    İyi transferler yaparsın sen yahu İlhan bence şampiyonluk çok uzak değil.

Bende Feyenoord ile oynuyorum Sosa'yı sol MC'de oynatıyorum orada da baya verimli oluyor gol falanda atabiliyor.

Birde eğer alabilirsen Feyenoord'dan de Guzman'ı mutlaka al derim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İyi transferler yaparsın sen yahu İlhan bence şampiyonluk çok uzak değil.

Bende Feyenoord ile oynuyorum Sosa'yı sol MC'de oynatıyorum orada da baya verimli oluyor gol falanda atabiliyor.

Birde eğer alabilirsen Feyenoord'dan de Guzman'ı mutlaka al derim.
    Guzman müthiş bir oyuncu, biliyorum. Başka bir kariyerim var benim, Kayseri ile 2020 yılındayım. Adam Liverpool'da ve halen harika oynuyor.

Ama ben bir Fransız ön libero ile anlaşmak üzereyim. Anlaştığım an siz de öğreneceksiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Premiership 24. Hafta

Aston Villa:0-0:Middlesbrough

Aston Villa bastırdıysa da golü bulmayı başaramadı.

Iversen ile topu bir kez direğe nişanlayan bordo mavililer, rakibini yenmeyi başaramadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu maçı ıkazanmış olman çok iyi olurdu İlhan. Ama yenemiyorsan yenilme.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

FA Cup 4. Tur

Derby Country:1-1:Aston Villa

Aston Villa yedek kadro ağırlıklı çıktığı maçta rakibini yenmeyi başaramadı.

Maça hızlı başlayan bordo mavililer, 34. dakikada Moore ile 1-0 öne geçtiler. Ancak 5 dakika sonra defansın arkasına atılan uzun pasta hareketlenen Craig Moore, maçı beraberliğe taşıdı.

Aston Villa kalan sürede bastırsa da gol atmayı başaramadı.

Maç berabere bittiği için, bu turun ikinci raundu oynanmak zorunda. İkinci raund 13gün sonra Villa Park'ta oynanacak.

Boro maçını kazansaydın iyi olurdu. Boro kaçıncı bu arada ligte ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kazansaydım süper olacaktı kesinlikle. Boro 18. sırada.

Forvette Iversen-Sosa oynatıyorsun değil mi?
    Carew ne alemde?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Premiership 25. hafta

Arsenal:1-1:Aston Villa

Nefesleri kesen maçta iki takım yenişemedi.

Aston Villa maça kontrollü başlayıp Arsenal'i kendi sahasında kabul etti. Arsenal Baptista ve van Persie ile kaleyi uzaktan yokladıysa da Dudek hata yapmadı. İlk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıda baskısını artıran Arsenal, kapanan Aston Villa'ya karşı net pozisyon bulmakta zorlandı. 57. dakikada Gevin McCann'in ikinci sarıdan kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalan Aston Villa, iyice geri çekildi. 88. dakikada defansın arkasına atılan uzun topta Carew golü atıp az sayıda taraftarını çılgına çevirdi.

Ancak maç bitmemişti ve Henry, son dakikada klasını konuşturarak harika bir gol attı ve takımına bir puanı getiren isim oldu.

Bu maçla puanını 43'e çıkarakn Aston Villa, 3. sıradaki yerini korumayı başardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Arsenal deplasmanında 10 kişiyle 1 puan çıkarmak çok iyi bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Forvette Iversen-Sosa oynatıyorsun değil mi?
    Carew ne alemde?
    Sene başında Iversen-Moore oynuyordu ancak Moore sakatlık geçirince yerini Sosa aldı, gösterdiği harika performans yüzünden (maaşallah) yerini kaptırmadı. Carew jokerim. Çoğu maç yedekten oyuna giriyor. Pivot santrafor mevkisinde yedek oyuncum.

Tamam.. Arsenal maçı da son dk da olmuş olanlar.. Reading maçı gibi. Şimdi 4 puan daha fazla olacaktı son dk larda o goller olmasa..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Premiership 26. Hafta

Aston Villa:2-3:Man Utd

Aston Villa iyi başladı, sonunu getiremedi.

Iversen'in sert şutu ile maçın henüz 4. dakikasında öne geçen bordo mavililer, aynı oyuncunun kafa vuruşu ile henüz 15. dakikada farkı 2'ye taşıdı.

Bu dakikadan sonra Ronaldo fırtınası esti. 37'de defansın arkasına iyi sarkan futbolcu, farkı bire indirdi. 3 dakika sonra kanattan indirdiği topu Klose'nin kafasına nişanladı. Klose'ye de gol atmak kalmıştı.

69. dakikada yine Ronaldo sağdan topu getirdi, Klose yine tek vuruşçuluğunu kanıtladı ve plase ile takımını öne geçirdi.

78. dakikada Petrov kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı.

Bu maçtan sonra 43 puanda kalan bordo mavililer, yenilgiye rağmen sıralamlarını korudular, 7 hafta sonra mağlubiyetle tanıştılar.

İlhan Abi Arsenal maçındaki skor gzl bence... Ama braz fazla beraberlik almışsın...

Sayfa 42 / 49 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon

Mesaj Yetkileri