Uefa'ya katilirsin gelecek yil.
AYKUT KARDES BEN HALIL DAHA YENI GORDUM BENIMKI OLMADI INSALLAH SENINKI UZUN SOLUKLU OLUR.........BASARILAR
west ham ın gitmesi çok kötü olmuştu inşallah bunun sonu öyle olmaz.da hadi başarılar
arsenal ne yapmış be öyle 6 yemişsin yedeklerle mi çıktın?
6 tane yenir mi ?![]()
iyi gitmissin arsenal maci disinda
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Portsmouth yenilgisi kötü olmuş ama sonuçlar genelde güzel![]()
Lig Kupası Ve FA Cup maçları akşama....
yorumlar için teşekkürler....
aykut puan durumunuda versene merak ettım
Genel durum birkac mac disinda iyi mesela Arsenal maciama o 6 golu de Sheffield aglarina birakmisin.... Uefa'ya katilabilirsin ama bir de lig durumunu koysan iice anlariz durumu.... Basarilar!
birazdan koyacağım.....
Evet Aykut genelde skorlar guzel puan durumunu beklıyorum
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Güzel elinden geleni yapıyosun... Wigan ı geçersin tahminimce...
8.lik fena diil
Güzel gidiyorsun.Birazcık daha çabalasan UEFA vizesi alırsın,sana güveniyorum kardeşim![]()
Bencede alırsın Aykut bırazcık daha caba basarılar
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Premier Lig -26-Hafta
Charlton-M.City
Premier LiG-27-Hafta
Reading-M.CitY
İngilteRe LiG KupaSı
3.TuR
Swansea-M.City
4.TuR
Newcastle UNiTeD-M.City
Çeyrek Final
Leeds-M.city
Yarı Final 1.Maçı
M.City-Porstmouth
Yarı Final 2.Maçı
Porstmouth-M.City
Final
Chelsea-M.City
(Daha Oynanmadı)
FA CUP Maçları Az SoNRa...
Ligte güzel gidiyorsun M.Cİty ile UEFA vizesi oldukça güzel bir sonuç olur.Başarılar.
başarılar kazanmanı dilerim ayrıca arshavini 11 de oynatmalısın ve micah ın önüne daha iyi bir ön libero alabilirsin
Finalde kaybetsende üzülme derim. Rakip Chelsea çünkü, ligde de istikrar yakalarsan ilk 5 içinde bitirebilirsin...
"YÜCE ATATÜRK"
Güzel toparlamışsın...Finalde Başarılar...
Hadi Aykut başarabilirsin![]()
Son maçlar süper gidiyor.UEFA'ya rahat katılırsın bence.Chelsea maçında da kendini sıksan alırsın kupayı ya inanıyoruz sana...