Teknik Bilgiler: Oyuna türkiye, ingiltere, ispanya ve italya liglerini açarak girdim. Database large. RFC king Update kullanıyorum. Ama feneri, gsyi vb. düzelttim çok para vermiyo. İşsiz başladım.
Angel Torres: Merhaba, iyi günler.. Raşit Akgün'ün menajeri ile mi görüşüyorum?
Raşit Akgün:Hayır direk kendisiyle görüşüyosunuzSize de iyi günler. Kiminle görüşüyorum?
Angel Torres: Ben Angel Torres. Getafe Başkanı.
Raşit Akgün: Memnun oldum.
Angel Torres: Başvurunu değerlendirdik. 2 Temmuz 2006 günü 15:30 da kulüpte olun, sözleşme imzalayacağız.
Raşit Akgün: Tamam efendim. İyi günler..
Angel Torres: İyi günler..
Raşit Akgün:Allaaaaah beleşe konduk yine getafe'ye atmıışşş, yetmiiiş, sekseeen..
Angel Torres: pardon bişey mi dediniz?
Raşit Akgün: ehm Öhm (kahretsin telefonu kapamamışım) Yok yok öhm inşallah anlaşırız diyodum.
Angel Torres: Tamam. Tekrardan iyi günler. 2 gün sonra görüşürüz.
Raşit Akgün: ...
Bu sefer kapattımdevam edelim yarıda kesti terbiyesiz herif
doksaaaan, yüzzzzz, allaaahhh...
...
İki gün sonra...
Anlaşmaya varıldı. 4 milyon euro transfer bütçesi, 32 milyon euro maaş bütçesi verildi.. 3 yıllık kontrat imzalandı..
MARCA gazetesinin kıyısında köşesinde olan küçük bi yazı:
Getafe kulubü Türk antrenör Raşit Akgün ile anlaşmaya vardı. Tecrübesiz hocadan beklenti, küme düşmeme mücadelesi vermek..
...
Takımı tanımak için, celta ile bir hazırlık maçı ayarladım. İşte maç:
Shot at 2007-08-01
Takımı yeterince tanıdığımı düşündüm ve transfer harekatına başladım.
Shot at 2007-08-01
Eddie Johnson
1.5 M euroya her takımıma aldığım oyuncumu yine aldım.
Shot at 2007-08-01
Aydın Toscalı
2.3 M euroya türkiye liginden de tanıdığım genç defans oyuncuyu iyi bir yedek oalrak gördüm ve aldım. (Sonradan benim vazgeçilmezlerimden biri olacak tabi..)
Shot at 2007-08-01
Raphael Supusepa
120K sol beke iyi bir yedek.
İlerleyen zamanda lig performansımı da vereceim arkadaşlar.. İnşallah beğenmişsinizdir..

Size de iyi günler. Kiminle görüşüyorum?
devam edelim yarıda kesti terbiyesiz herif
doksaaaan, yüzzzzz, allaaahhh...

takip etcem burayi