ben kefilim ikisinede bedel.laguinta yı aldım oynatmadan sattım berbatovu aldım oynatmadan sattım.benim forvetler defoe.fernando torres.cavengahi.delgado. bu dörtlüyü hiç bozmadım torres defoe ikilisi hep oynuyo diğerleri yedek.demek istediğim diğerleri hep geldiler gittiler defoe hep kalıcı her maç gol atan oyuncu.yedek klübesinde düşünmek ürkütücü gerçekten

Originally Posted by sehzadee
 Originally Posted by sehzadee

Alıntılı Yanıtla
  Alıntılı Yanıtla wins;746163]ben kefilim ikisinede bedel.laguinta yı aldım oynatmadan sattım berbatovu aldım oynatmadan sattım.benim forvetler defoe.fernando torres.cavengahi.delgado. bu dörtlüyü hiç bozmadım torres defoe ikilisi hep oynuyo diğerleri yedek.demek istediğim diğerleri hep geldiler gittiler defoe hep kalıcı her maç gol atan oyuncu.yedek klübesinde düşünmek ürkütücü gerçekten
wins;746163]ben kefilim ikisinede bedel.laguinta yı aldım oynatmadan sattım berbatovu aldım oynatmadan sattım.benim forvetler defoe.fernando torres.cavengahi.delgado. bu dörtlüyü hiç bozmadım torres defoe ikilisi hep oynuyo diğerleri yedek.demek istediğim diğerleri hep geldiler gittiler defoe hep kalıcı her maç gol atan oyuncu.yedek klübesinde düşünmek ürkütücü gerçekten