9 puanla başladım.İlk hafta için yine iyi.
9 puanla başladım.İlk hafta için yine iyi.
8 puan fena sayılmaz
8 Puan iyi başlangıçisimlerin solunda bazı nolar var onlar ne anlama geliyor
12 puan Trabzon macida sayilsaydi 14 puanim olacakti baya iyi is cikarmisim bu hafta![]()
Beni yaniltanda Tuttugum takimlar olduFenerbahce,Ankaragucu,Bursaspor
12 puanla başarılı bir haftayı geride bıraktım
Geçen sene 3. olduk bu sene hedef şampiyonluk 15 puan ilk hafta için oldukça iyi...Ayrıca Serkan Trabzon maçınada TFF'nin kararı beklenip puanlara yansıtılmalı diye düşünüyorum.
6 puanla basladik sezona.Aslinda kötüde ben iddialiyim her zamanki gibi.
4 puan.....![]()
8 puan...Bakalım 2.hafta neler olur...
Fener maçını bildik yine 8 puan aldık yahu![]()
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem:
En az doğru tahmin edilen maça en yüksek, en çok doğru tahmin edilen maça en düşük puanı veriyoruz.
En yüksek puan 4, en düşük puan 1 olup, tahmin sayısına göre 2 maç belirlenip puanlama yapılıyor.
Diğer 7 maç, eski sistemde olduğu gibi galibiyeti bilene 2, beraberliği bilene 3 puan olarak hesaplanmaktadır.
Öncelikle puan durumunu veriyorum;
Şimdi de istatistiklere bakalım;
Bu hafta oyunda bulunan 28 kişiden 21 kişi tahminde bulundu.
Gençlerbirliği - Ankaragücü 1 9/21
İstanbul BŞB - Ç. Rizespor 1 17/21
Kayserispor - Beşiktaş 1 9/21
Galatasaray - V. Manisaspor 1 17/20
Trabzonspor - Bursaspor 1 15/21
Fenerbahçe - G.Birliği Oftaş 1 19/21
Gaziantepspor - Sivasspor 0 3/21
Denizlispor - Konyaspor 1 8/21
Ankaraspor - Kasımpaşa 1 20/21
En az doğru tahmin edilen maç, 3 doğru tahminle Gaziantepspor - Sivasspor maçı oluyor. Bu maça 0 oynayanlar 4 puan kazanmıştır, tebrik ediyoruz kendisini.
En çok doğru tahmin edilen maç, 20 doğru tahminle Ankaraspor - Kasımpaşa maçı oluyor. Bu maça 1 oynayanlar 1 puan kazandılar.
Haftanın birincisi 7 maçı doğru tahmin ederek 15 puan toplayan MostapHa oluyor. Kendisini tebrik ediyoruz.
Bu hafta liderlik koltuğunu 2 kişi paylaşıyor, 10672196 ve GeNç KaRTaL. Kendisini tebrik ediyoruz.
Ard arda 3 hafta tahmin yapmayan yarışmacılar oyundan çıkarılır.
Bu kurala göre bu hafta tahminlerini yapmayan tosunpasa ve Aykan19o3 yarışmadan çıkarılmıştır.
Bu kurala göre bu hafta gerrrard tahminlerini yapmazsa yarışmadan çıkarılacaktır.
Toplamda 8 hafta tahmin yapmayan yarışmacılar oyundan çıkarılır.
Bu kurala göre bu hafta DeNiZ_1903 tahminlerini yapmazsa yarışmadan çıkarılacaktır.
Hata olduğunu, yanlış hesaplandığını düşünenler varsa bana ulaşsınlar hatayı giderelim.
Last edited by Sekopej : 13.Şubat.2008 at 18:15
"YÜCE ATATÜRK"
Birinci olmuşum bu hafta.Ama aynı sıradayım fark azalmış.
Bu hafta zor maçlar var.
I'm back...
Umut abi yetişmiş bana.3 haftadır 9 puan alıyorum.Koltuk için yarış iyice kızıştı.Daha iyi puanlar almam lazım,bu hafta bi patlama yapmam lazım..
So what?
Saike
Düşme hattının biraz üstündeyim.Toparlanıp üst sıralara yükselmem gerekiyor![]()
9 puan kötü.Diğerlerine bakasıya..İlk 10'u zorlamam lazım.(:
İlk 10 içinden çıkmadan devam ediyoruz.
Her hafta 7-8 puan alıyorz.Bir yükselişe geçsek Uefa'ya gitcez ama![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
En az doğru tahmin edilen maça en yüksek, en çok doğru tahmin edilen maça en düşük puanı veriyoruz.
En yüksek puan 4, en düşük puan 1 olup, tahmin sayısına göre 2 maç belirlenip puanlama yapılıyor.
Diğer 7 maç, eski sistemde olduğu gibi galibiyeti bilene 2, beraberliği bilene 3 puan olarak hesaplanmaktadır.
Bu hafta oyunda bulunan 26 kişiden 22 kişi tahminde bulundu.
Ç.Rizespor - Fenerbahçe 2 17/22
Bursaspor - İstanbul BŞB 0 9/22
G.Birliği Oftaş - Sivasspor 2 6/22
Beşiktaş - Ankaraspor 1 17/22
Kasımpaşa - Denizlispor 1 0/22
V.Manisaspor - Gençlerbirliği 2 2/22
Kayserispor - Gaziantepspor 1 20/22
Ankaragücü - Trabzonspor 2 15/22
Konyaspor - Galatasaray 2 15/22
En az doğru tahmin edilen maç, 2 doğru tahminle V.Manisaspor - Gençlerbirliği maçı oluyor. Bu maça 2 oynayanlar 4 puan kazanmıştır, tebrik ediyoruz kendilerini. (Kasımpaşa-Denizlispor maçını hiç doğru tahmin eden olmadı, bu nedenle 4 puanı en az doğru tahmin edilen maçı bilenler aldı.)
En çok doğru tahmin edilen maç, 20 doğru tahminle Kayserispor - Gaziantepspor maçı oluyor. Bu maça 1 oynayanlar 1 puan kazandılar.
Haftanın birincisi 7 maçı doğru tahmin ederek 14 puan toplayan Ayg.22 oluyor. Kendisini tebrik ediyoruz.
Bu hafta liderlik tekrar eski sahibine geçiyor, GeNç KaRTaL. Kendisini tebrik ediyoruz.
Bu kurala göre bu hafta tahminlerini yapmayan gerrrard yarışmadan çıkarılmıştır.
Bu kurala göre bu hafta Fietra 10 tahminlerini yapmazsa yarışmadan çıkarılacaktır.
Bu kurala göre bu hafta tahminlerini yapmayan DeNiZ_1903 yarışmadan çıkarılmıştır.
Hata olduğunu, yanlış hesaplandığını düşünenler varsa bana ulaşsınlar hatayı giderelim.
Last edited by Sekopej : 20.Şubat.2008 at 20:56
"YÜCE ATATÜRK"
Bu hafta 12 puan almışım iyi sayılır.Toparlanmış sayılırız.
Kalan haftalarda ilk 5'e girmeyi planlıyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Haftanın birincisi 7 maçı doğru tahmin ederek 15 puan toplayan MostapHa oluyor. Kendisini tebrik ediyoruz.
Bırak kardeşim 14 puanla lider yapmışsın beni ne diyosunGeçen haftaya gitmişsin Serkan abi oraya 14 puanla Ayg.22 yazar mısın
![]()
Battık ya ne yapsam toparlanamıyorum 10 puan alıyorum gene sondan 3.yüm çıksam mı ne yarışmadan![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Aygüncüm orayı değiştirmeyi unutmuşum, kusura bakma artık.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
2 kişi bir koltuğa fazla geliyorduk zaten.![]()
So what?
Saike
Turksportal TSL Tahmin Yarışması [31. Hafta Sonuçları]
Bu hafta oyunda bulunan 21 kişiden 18'i tahminde bulundu.
En az doğru tahmin edilen maç, 1 doğru tahminle Ankaragücü - Konyaspor maçı oldu. Bu maça 2 oynayan Mr. Cool 4 puan kazanmıştır, tebrik ediyoruz kendsini.
En çok doğru tahmin edilen 2 maçımız var, 16'şar doğru tahminle Bursaspor - Kasımpaşaspor ve Fenerbahçe - Denizlispor maçları oluyor. Bu maçlara 1 oynayanlar 1 puan kazandılar.
Haftanın birincsi 8 doğru tahminle 16 puan toplayan Fernando Gago oluyor. Kendisini tebrik ediyoruz.
Heyecan devam ediyor, uzun zamandır 3. olan Fernando Gago bu hafta liderliği kaptı. Tebrik ediyoruz kendisini.
Bay Önder bu hafta da tahminlerini yapmazsa oyundan çıkarılacaktır.
Last edited by Sekopej : 23.Nisan.2008 at 21:02
"YÜCE ATATÜRK"
Nerden nereyeUmarım kalan 3 haftada da liderliği korurum
5 puan berbat.3 sıra gerilemişim.
Son haftalardaki performansımı genele yayabilseydim çok iyi olucaktı