Dua edin benim için üni olsun Kocaeli, bende gelirim o zaman..Taraftar görürsünüz sizde..
![]()
Dua edin benim için üni olsun Kocaeli, bende gelirim o zaman..Taraftar görürsünüz sizde..
![]()
abi ben 19 unda erdekte olcam ordan ulaşımı bilen varsa ben de gelmeyi çok isterim..
iyi maçlar ben bursa değil ama boluspor-Galatasaray maçına gidiyorum![]()
Biz Beşiktaş'lılar o stada giremiyoruzSize iyi eğlenceler güzel bir buluşma olur inş. Resimleri bekliyoruz
![]()
Bu genç yaşta sakat kalmak istemiyorum.![]()
bizim doktur bey izin vercek mi bakalım...doktur geçtik aney ne der acep=)
Maç 18:45'te... Galatasaray'ın Resmi sitesindne bakabilirsiniz...
18:45 olsa.Saat 20:30'da staddan çıkarız.Erken kaçarız canım.Zaten maksat buluşmak...
23:30 gemisine yetişirsiniz... 10:30 veya 14:30 gemisiylede maçtan önce gelirsiniz. Bir tsi Buluşması Gerçekleştiririz. Oradan da maça gideriz işteHaydi gelinde şehirler arası bir tsi buluşması yapalım
![]()
ibo şehir içini beceremiyoz bazen be=)
doktor sorun yoktur basabilirsin derse kaçırmam gelirim...
Maçın 18:45 olması güzel olmuş yanlız 20:30'a kadar yetişmeniz imkánsız 23:30'u bekliyeceksiniz hatta maç sonuda beraber birşeyler yapabiliriz.
Maç biletleri çıkana kadar kesin gelecekler haber versinde ona göre gs veya bursa tarafından alalım biletleri...![]()
Beyler dikkat edin deniz otobüsü kaza yapmış..
Turkcell Süper Lig: Bursaspor Maçı Biletleri
Turkcell Süper Lig'de 19 Ağustosta Bursa'da yapılacak Bursapor-Galatasaray maçının bilet fiyatları açıklandı.
Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, 18 Ağustos Cumartesi günü 10.00'dan itibaren satışa çıkacak biletlerin fiyatları:
VIP A-B 150, kapalı tribün A-B-C 100, maraton ve yeni maraton tribünleri 30, kapalı kale arkası 20, açık kale arkası 10 ve misafir takım tribünü 10 YTL
Resmi sitedne alıntıdır...
Maç biletleri çok iyi Misafir takımı Tribünü 10 YTL gelirseniz Çok güzel bir organizasyon olur.Biletlerin Cumartesi çıkması daha da güzel oldu hepinize bilet alabilirim tabi Paralar sizden![]()
arkadaşlar bende yaz okulu münasebetiyle gelemiyorum çünkü ertesi gün edirnede sınavım varzaten bu yaz okulu bu sene öldürdü beni herşeyden soğudum yav
![]()
Eğer bir sorun olmazsa bende geliyorum daha belli değil ama en geç perşembe veya cuma haber veririm.
İlk defa şehirler arası bir buluşma düzenliyoruz hadi hayırlısı![]()
annem bile tamam dedi valla...yarın kontrolden sonra kesin bişi sölicem...
ya ben niye yokum ya :@
dersten kaldık napalım gidelim dedik demez olaydık yaz tatili zehir oldu ya iki organizasyon kaçırdım baksana![]()
3 kişi Bursa'dan, İbo Susurluk'tan, eğer aksilik olmazsa burdan 3 kişi geliyoruz.
7 kişi olarak ilk defa şehirler arası Turksportal Buluşması düzenleniyor. Hadi hayırlısı![]()