Agüero 'nun fanatikleri arasında bende varım ( : Şu an Milanda oynuyor ve tutulması gerçekten zor bir futbolcu. Alabilmek için elimden gelen gayreti göstericem.
Bu sezonuda tamamladıktan sonra save dosyamı paylaşacağım ( : Kayıtlı oyunumda Italy - Spain - England seçili. Umarım sizlerde benim büyük zevk aldığım bu oyundan zevk alırsınız.
Daha sonra açıklayacaktım ama sen çok kurcalıyorsun bu işleriBojan 'ın sözleşmesi sona eriyor ve sanırım benim ekibime dahil olucak...
Yok benim öyle konuşmamın nedeni, anlamadığım bir biçimde kariyerime ilgi azAcaba dedim hile yaptığımımı düşünüyorlarda takip etmiyorlar. O yüzden böyle bir şey söyledim ve sezonu tamamladıktan sonra save dosyamı paylaşacağım. Juve hayranı olduğunu bilmek güzel. Lig bitimine az kaldı biraz daha sabır ( :
Herkese yorumları ve önerileri için birer birer teşekkür ederim arkadaşlar.

Acaba dedim hile yaptığımımı düşünüyorlarda takip etmiyorlar. O yüzden böyle bir şey söyledim ve sezonu tamamladıktan sonra save dosyamı paylaşacağım. Juve hayranı olduğunu bilmek güzel. Lig bitimine az kaldı biraz daha sabır ( :