1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Yeni Bir Taktik

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    PcGamer arkadaşımızın verdiği taktikle 2. ligde play off grubunda 1 yenilgi ile liderdim. yeni bi taktik yapmaya çalıştım. bilmiyorum daha önce yapıldımı ama diziliş biçimi 3-1-3-2-1 şeklinde ve mantalitemiz atağa yönelik. Defansımız normalin biraz gerisinde. PcGamer arkadaşımızın söylediği Yaratıcılığı tamamen kapattım.Oyun tempomuz hızlı olarak ayarlı. Diğer özelliklere kendiniz resimden yada tatktikten deneyip bakabilirsiniz. Ben 2 maç oynadım bu taktikle. Zaten takım iyiydi(Kadro kalitesi ve oyuncularımın formu) E.Şeker'i deplasmanda 2-1 ve Sonuncu Sarıyer'i 5-1 yendim. Taktikte 2 tane AMC olması lazım ve bitanede taş gibi DM olursa iyi olur sanırım. İlk kez böyle bir şey denedim inşallah başarılı bulursunuz. Belki şans eseri de tutumuş olabilir taktiği deneyin olmazsa kusura bakmayın

Biraz resim:

İNDİR ve DENE

Not: daha önceden böyle bi taktik varsa kusura bakmayın arkadaşlar
    Waaay hemşerim nerdesin ya sen adresi wer. Bende Kırıkkaleleyimm Kırıkkaledeyim de senin taktiğini denicem.Wayy be sonunda bir hemşo buldum Bu taktiği Dosya bölümünde paylaşsaydın daha iyi olurdu ama yetkili arkadaşlar bi şeyler yaparlar.taktiğinin bir değişiği bende war daha ofansif.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada taktik güzel ama dc,dmc ve mc biraz sırıtık duruyo arka arkaya hızlı bir oyuncu belki dmc ve dc yi geçebilir diye düşünüyorum.Birde hücumda iken çook etkili olacağına eminim amc lerin hızlı yaratıcı ve uzun şutu iyi olması lazım malesef bu da Kırıkkalespor'da yok.Bu taktiği yazan arkadaşımızın görüşlerini biraz daha çarsa iyi olur ve indiren arkadaşlarımız görüşlerini yazsınlar.
    Last edited by wolfson : 27.Ocak.2008 at 22:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    turksportal...

Mesaj Yetkileri