1 ile 30 arası toplam 282 sonuç

Konu: Yenilendi - Total Dominasyon (FM 08’in en iyi taktiği)

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Teşekkürler .. Beklediğim cevapları aldım .

8.0.2 de test edecem . Sonuçlarını yazarım ..

Peki bir aralar forumda dönen bir konu vardı. Forvetlere yaratıcılığı az vermek . Bunun için ne düşünüyorsun ?

Uzun şut,Orta yapma, Top sürme'de oyuncu özelliklerine bakıp karar veriyorsak bence yaratıcılık ta yine oyunculara kalmış birşey. Forvette 15 yaratıcılığı olan birine az yaratıcılık vermek ya da yaratıcılığı 9 olan bir forvete yüksek vermek saçma olur bence. Bu taktikte de heralde tek forvet olduğundan fc yaratıcılığı fazlaydı yanılmıyorsam. Bunu standart vermedin dimi ? Belkide o anki forvetinde ki oyuncuya göre yapmışsındır diye düşünüyorum . Birde ben yaratıcılık ile alan daraltma yı birbirine bağdaşlaştırırım. Belki gerçek hayatta bir oyuncu her ikisinide yüksek derecede yapabilir ama bu oyunda ikisini dengelemek gerektiğine inanıyorum .. 15 yaratıcılık verdiysem 5'de alan daraltma vermek gibi..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Şu anda ilk Total Dominasyonu deniyorum ve güzel sonuçlar alıyorum.Takımım Newcatle ve 5/5 gidiyorum. Hazırlık maçlarında da güzel sonuçlar aldım .Güzel taktikmiş.

İşte Tablo:

8.0.1 lemi oynuyorsun yoksa 8.0.2 mi ?
    Last edited by shamur1 : 29.Şubat.2008 at 18:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri