MEHMET BATDAL İÇİN YARIŞ KIZIŞTI

Bursaspor'un oyuncuyla ilgendiğini açıklamasının arkasından Sivasspor'da devreye girdi.Oyuncu hava toplarına hakimiyetiyle dikkat çekerken süperligin ve milli takımımızın yeni yıldızı olcak gibi.Bakalım bu zorlu transferi kim tamamlayacak.

kanat oyuncularınız iyi ise kaçırmayın ben caner'i kullanarak mehmeti uçurmuştum he bide rizesporda mertgül çapaoğlu die bir sol bek var ilk sezon alıp wedersonun yedeği die kenara koymuştum şuanda milli takımın değişmezi ( milli takımın başında ben olduğum için olabilir )

işte mehmet batdal efsanesi :
Mehmet Batdal: "Bugün santrfor oynamalıyım hocam" 01.11.2007 Mehmet Batdal, Süper Lig'in iki kademe altında, Bucaspor'da oynuyor ama Ümit Milli Takım'ın vazgeçilmez oyuncularından birisi. 1.95'lik boyu, 21 yaşı ve klas golleriyle dikkat çeken bir santrfor. Zaten iki sezondur adı büyük kulüplerin transfer listesinde anılıyor. Altyapı eğitimini stoper olarak almış ve bir gün antrenörüne "Bu maçta forvet oynamak istiyorum" demiş. Sitemli bir "Evet"in ardından o maçta iki gol atıp iki de asist yaptığında Türk futbolu gelecekte umut bağlayabileceği bir santrfora kavuşmuş.