UEFA'yı isteyen 31 takım daha var bizim haricimizde, bunu da unutmayalım istemekle olmuyor yani
desteğinizi arkamıza aldık, gaza geldik bir kere...durmak yok kaldığımız yerden devam ediyoruz
--------------------------------------------------------------------------
kadromda eksik bir yönüm yok, her mevki için iyi oyuncularım ve alternatiflerim var. Ama şöyle dikkat çekecek, forma satışlarını patlatacak bi transfer iyi olur dedik, CSKA Moskow'dan Caner'i 9milyon ytl'ye Kartalspor'a getirdik. Beklediğimiz gibi taraftarlar çok ilgi gösterdi yeni transferimize. inşallah uzun yıllar faydalı olacak takımımıza.
Fortis Türkiye Kupası
B Grubu 2.Maç

Garip bir golle geriye düşsekte hemen toparlanıp skoru lehimize çevirmeyi bildik. Uğur Yıldırım resmen patlama yaptı bu maçta
Fortis Türkiye Kupası
B Grubu 3.Maç

İ.B.B. bana çok ters gelen bir takım...birde İbrahim Akın'ın bana karşı oynadığı her maçta kendini aşması extrası 2-1 kaybettik. çokta takılmıyorum, sonuçta bir maçımız daha var evimizde ve gruptan çıkacağımıza eminim.
Turkcell Süper Lig
18.Hafta

sert savunma hızlı atak anlayışıyla çıktık bu maça. zaten istatistiklerden de sonuçtanda anlaşılıyor sanırım fazla sert oynadık 3 oyuncuları sakatlandı.
Fortis Türkiye Kupası
B Grubu 4.Maç

çeyrek finale adımızı yazdırırken geride müthiş futbol, müthiş goller bıraktık. Oftaş'ı 6 golle devirerek çeyrek finalde Fenerbahçe'nin rakibi olduk. yani son iki yılın kupa şampiyonunun
Turkcell Süper Lig
19.Hafta

4 gün arayla ikinci kez karşılaştık Oftaşspor'la tarife değişse de sonuç değişmedi. 3 golde'de Sezer Öztürk'ün katkısı büyüktü ve maçın adamı ödülünü haketti.
Puan Durumu
Kayseri'yle puan farkı 4'e çıktı biraz avantajlı gibiyiz ama zorlu bir döneme giriyoruz. üst üste hem lig, hem türkiye kupası hemde uefa maçlarına çıkıcaz. elimizden geldiğince iyi sonuçlar almaya çalışıcaz.