1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Ferdinand'la Londra günleri

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Thumbs up Ferdinand'la Londra günleri

Arkadaşlar yeni kariyer açmaya karar verdim takımım West Ham United

Stadım Upton Park

Kankam

Yine sıcak bir yaz günü sahilde havlumla güneşlenirken telefon çaldı:

Ben:Söyle
    Ferdinand:Wassup
    Ben:Örlayn
    Ferdinand:Olum Ferdi çabuk kalk gel buraya parti var kaçırma bunu
    Ben:Tamam tamam gelirim yarın senin yüzünden bütün yazım zehir oluyo uğraşmam partiyle felan senin hatrın için geliyorum ona göre bak
    Ferdinand:Okeyto sen gel ben antremanda olurum tesislere gelirsin hadi good bye
    Ben:Güle güle canım

Telefonun ardından kalktım gittim ertesi gün Londra'ya vardım Ferdinand'ın dediği gibi tesise gittim selamlaştık felan sonra baktım başkan Gudmundsson geldi:

Başkan:Merhaba Ferdi nasılsın
    Ben:İyiyim sen nasılsın başkan
    Başkan:Ben de iyiyim sağol.Lafı uzatmıcam yol yorgunusun zaten söyleyeyim de hemen git yat uyu kendine gel.Bu Ferdinand dedi ki sen çok iyi T.D mişsin bizim takımı uçururmuşsun öyle mi?
    Ben:Anton ne diyo oğlum bu adam?
    Ferdinand: Deli o he de sen
    Ben:Evet başkan öyle uçururum benim namım var zaten bizim orda kime sorsan anlatır beni
    Başkan:Tamam o zaman anlaştık.Anton'la aynı evde kalırsın bir süre sonra istersen taşınırsın yeni bir eve araban vardır zaten yoksa Anton alsın sana hadi görüşürüz
    Ben:Anton noldu lan şimdi?
    Ferdinand:Başkana seni çok iyi T.D dedim gaza getirdim o da seni çağırdı bizim takıma T.D oldun
    Ben:Vay beeeeeeeee.Bravo lan.Ama oğlum ben T.D likten anlamam en fazla Fm oynamışlığım var
    Ferdinand:Olsun idare et oğlm işte bundan sonra 7/24 beraber takılıyoz hadi şimdi gidelim

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=64027 okudum ve kabul ediyorum
    Last edited by Sir FRD : 10.Ağustos.2008 at 22:46

Mesaj Yetkileri