-
29.Aralık.2007, 16:58
YozgatSpor t.Direktorlugunden Bursaspor a Transfer olan Ethem Karakocluoglu Basin Toplantisi Duzenledi ve Gazetecilerin Sorularini Yanitladi..
- Hocam Olayli bir bicimde ayrildiniz Yozgatspordan. Bunun Nedenlerini aciklayabilir misiniz
- Degerli arkadaslar Sayin Dursun Uyar'in Benim Hakkimdaki Sozleri Dolayisiyla ayrildim takimdan. Daha da ozeline girmek istemiyorum ve bu konu hakkinda Soru Sormayin Lütfen.
- Sayin Hocam Bu Seneki planlarinizdan bahseder misiniz ?
- Arkadaslar Takimizda Kaleci Ivankov Haric 7 Yabancimizlada Yollarimizi Ayirdik Kimilerini Kiraya verdik kimilerini de Bonservisiyle Sattik ve Yerlerine Piril Piril genc Oyuncular Kattik ve Bu transferleri Biraz SOnra sizlerle Paylasacagim.
Rakiplerimizden Cekinmeden Atak bir oyun tarzi oynatmayi dusunuyorum. Kafamdaki Sablon bu ama gucumuz belli gucumuzun yetmedigi takimlara karsi kapali ve kontra atak futbolunu benimseyecegiz ve umuyuorum ki basarili olacagiz. Hepinize Cok tskr ederim...
TURKCELL SUPERR LIG
ARTIK BASLASIN !!!
Bursaspor TSL ilk Macinda Kendi Evinde Kayserispor'u agirladi.. bastan Sona Bursaspor Ustunluguyle gecen macta gol olmadi ve taraflar puanlari paylasti..

Mesaj Yetkileri