1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: DominatoR v1 by [hissiz]

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by ersin123 View Post
    Taktik ve OPPONENT INSTRUCTIONS bilgileri için çok teşekkürler.Bende hiç kullanmazdım bu özelliği ve gerçekten çok zorlanıyordum,şimdi herşey biraz daha oturmaya başladı.Taktik de çok güzel.Tekrar teşekkürler..
    (v930)
    Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by fffzzz View Post
    Kusura bakma ma başarılı bulmadım taktiği.Her maç aynı şey oluyor.Çok farklı takımlarda da denedim hepsinde ilk yarı 3-0 , 4-0 gibi farkı yakalıyorum ama maçın 2.yarısında rakip takım hemen beraberliğe getiriyor skoru ve yeniyor daha sonrada.Her tkaımda bunu gördüm.
    Her türlü olumsuz eleştiriye de saygı duyarım, doğrudur.

Ben bazı maçların ekran görüntülerinde o yüzden farklı dakikalardan istatistiki bilgiler aktardım, dediğin gibi takım genelde ilk yarı daha etkili oynuyor, skorda üstünlüğü yakaladığında rakibin genelde oyuncu ve taktik değişimlere gider. Dolayısıyla o değişiklikleri takip edip gerekli müdahaleleri yapmak, ayrıca 1 farklı galipken maçın sonlarına doğru biraz daha defansif önlemler almak yerinde olur. Bunları deneyip denemediğini bilmediğimden birşey diyemiyorum.
    Yorumlarını paylaştığın için tşk ederim.
    Last edited by Walter Sakana : 29.Mart.2009 at 19:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri