Taktiği denediğim ilk maçta ezici bir üstünlükle rakibimizi yendik. Tabii bunda rakibin erken dakikalardan itibaren eksik oynamasının da etkisi var. Yine de çekilen şut ve pas oranındaki istatistikler ilk maç için gayet iyiydi. Skor daha farklı olabilirdi, fakat forvet oyuncum sakattı, yerine yedek forveti koymuştum.

Yine rakibin 10 kişi kalmasıyla işimiz kolaylaştı. Çok fazla pozisyon ürettik buna bağlı olarak. Sadece bir tanesinin gol olması -onunda penaltıdan- forvetlerin beceriksizliğinden başka birşey değil.

Bu maçta taktiğin, büyük takımlara karşı pek işlemediğini gördük. Fakat rakibin yine 10 kişi kalması, işin ilginçliğiydi. : ) Bu maçtaki oyun beni memnun etmedi ama skor gayet iyiydi.

Bu maç için söylenecek pek birşey yok. Rakibin 2 kırmızı görmesi ile bir rekor kırdık ve üst üste 4 maçta da rakiplerimiz maçı 11 kişi tamamlayamadılar.

Yine bizden güçlü bir rakip ve yine beraberlik. Ama bu maçta oyun gayet iyiydi. Beraberlik şanssızlığımızdı.

Genel olarak değerlendirme yapacak olursak, taktik gayet başarılı. Fakat tam olarak işlemesi için iyi bir kadroya sahip olmak gerekiyor.

Taktik için sağol dostum, kullanmaya devam edeceğim. Sezon sonunda bir analiz yapıp son durumu da gösteririm.