Quote Originally Posted by medievil View Post
SI Games' Türkçe kampanyası herhalde dünyada bir ilkdir. Türkçe çıkarma konusunda 10 000 satış istemesine tamam itirazım yok. Ama demoda quick start olayı ilginç. Pes 2008 demoda İspanya, Fransa gibi milli takımların yanında Türkiyede vardı. Kimse imza falan toplamadı bunun için.

SI'nin politikası bu arkadaşlar ya olduğu gibi kabul edicez yada yol vericez. Şahsen ben bu Türkçe kampanyasından önce çoktan yol vermiştim SI'ye. Adamlar resmen orta çağ zihniyetinde. Demoya quick start için 10 000 imza
Eğer oynamayacak olacağımı bilsem ya da alternatifleri yerini doldursa bende bu politikaları yüzünden almam. Bende kızıyorum ama dediğin gibi biz kızıyoruz ve almayınca bir şey değişmiyor çünkü zaten ne kadar satılıyor ki? O nedenle o ürünü almamamız da adamları korkutmuyor.

Demoyo TSL eklenmesini de ben şöyle görüyorum, şimdi 10 bin satışı olmadan adamlar eklemeyecek, bu belli. Ama 10 bin imza toplandığında da bir şeyler sunmaları gerekiyor. Belki sayı 10 bine ulaşamadan demo çıksa yine eklemiş olacaklar. Bir nevi 10 bin imza karşısında biz de dediğimizi yaptık, şimdi 10 bin oyun olursa dediğimizi yine yaparız gibisinde.

Bu arada yazdıklarımdan oyunun fiyatı normal, onların yaptıklarını destekliyorum anlamı çıkmasın. O konuda bende sizlere katılıyorum, izledikleri yol yanlış, bizi hiç düşünmüyorlar ve bizimle uğraşmıyorlar. İnanın oynamayacağımı bilsem bende almam ama dayanamayacağım. Elimize de böyle fırsat geçmişken, belki bu satışlarla Türkçe eklendikten sonra seneye başka gelişmelerin de yaşanabilmesi için destek oluyorum. (Mantığımla düşündüğümde bana da yanlış gelse de bu kampanya)