Quote Originally Posted by koray_capello View Post
@hissiz

Agility için Sabri ile Ronaldinho'yu kıyaslamışsın, Ronaldinho 16 ise Sabri 17 değeriyle az bile kalmıştır, Ronaldinho'nun ne kadar kilo aldığı belinin ne kadar kalınlaştığı ortada, yani Sabri'ye herşeyi diyebiliriz de acc, agility gibi konularda saygı duymalıyız. O adam o fiziğiyle çabuk hızlanmayacak, çabuk dönemeyecekse kim dönecek. Zaten tekniği yüksek değil, topla çok rahat olamayacağı için bu agilityi daha çok topsuz dönüşlerde kullanacaktır.

Yine strength olarak güçlü bir oyuncu demişsin, bence 10 değeri onun standartlarına göre zayıf olmayan biri olduğunu belli etmeye yeter bir puan.
Agility konusunda haklısınız yanlış bir örnek verdim. Benim ifade etmek istediğim şey aslında Fm09'da Sabri'den özellikle ofansif anlamda çok yüksek bir verim almıştım. Her maç müthiş bindirmeler yapıp, 3-4 rakibini geçiyor ve çok etkili gollük ortalar yapıyordu. Hatta Fm09'daki ilk kariyerimde 20 asist yapmıştı. Dediğiniz gibi gerçek Sabri'yi düşününce verilen değerler gayet yerinde ancak oyuna yansıması 2xSabri şeklinde oluyor sanki. Çünkü profili Fm09'daki ile hemen hemen aynı. Bunu ifade etmek istemiştim.