Quote Originally Posted by THEFM View Post
Futbolda bir oyuncunun özelliği dünya çapında bir oyuncudan fazla olamaz mı?

Atıyorum 5. ligdeki bir savunma oyuncusu fizik açısından Top klas bir oyuncuda iyi olursa illa düşük mü verilmeli.

Yada Baroni illa Essienden pozisyon alma konusunda illa düşükmü olmalı.

Lütfen karşı fikir belirtirkene mantıklı bir açıklama yapın. SAdece karşı olmak için yorum yapmayın şahsi görüşüm. O kişi kendi gözlemlemesini söylemiş ki Baroni 17 alır almaz orası tartışılır ama sadece tek bir özelliği Essien den iyi oluncada illa o oyuncuyu abartılmış olarak algılamayalım..
Ben öyle bir şey demedim. Ben şimdi adı sanı duyulmamış ve kimsenin bilmediği oyuncuyu örnek verseydim daha mı iyi olurdu?

Ben diyorum ki futbolunu herkesin bilidiği Essien'in 16 ise Cristian'ın 17 olamaz, olursa Essien'i geçtim Hakan Baltan'ın 20 olması gerekir. Bunu da Fenerbahçe kimliğimle söylüyorum...

Burada bir kişi bir futbolcunun özelliğinin 17 olmalı diyorsa nedenlerinide söylemeli, söylemesine gerek yok diyorsanız ben de Fenerbahçe'de oynayan bütün futbolcu başlıklarına bütün özelliklerin 20 olması gerektiğini yazsam siz mesajları siler misiniz? Silmez misiniz? Hatta banlar mısınız? banlamaz mısınız?

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
Essien'in güç ve dayanıklılık 20. Ön sezileri 18. Hız 16, Hızlanma 17. Cesaret 18, Agresiflik 18, Çalışma Azmi 18, Kararlılık 19.

Cristian'ın pozisyon almasına 20'de verilse, Essien; Cristian'dan daha hatasız pozisyon alır.
Pozisyonları daha iyi sezer, daha hızlı belirip müdahele eder, kararlı ve çalışkan olmasının yanında güçlü ve cesur olduğu için rakipten topu söker alır, top kapmayı gerektirecek bir pozisyon yoksa da kademeye girer..

Cristian'ın pozisyon almasının 17'yi hakedip haketmediğini tartışmıyorum yanlış anlama. Bakış açının yanlış olduğunu belirttim sadece. Bütün olarak düşünmek lazım hem defansif, hem de ofansif özellikleri.
Teşekkür ederim. Onları hiç hesap etmedim...