Quote Originally Posted by Sekopej View Post
O faktör kombineyi de etkiliyordur muhtemelen, o nedenle dedim birisi doğru girildiyse, diğeri de gerçeğe en uygun şekilde girilmiştir, mutlaka düşük girilmesinin bir sebebi vardır, kulüplerin yaptığı açıklamalardan, vergilerin hesap edilmesinden vs, vs sonucunda ortaya çıkan rakam girilmiştir.

Doğru girilmeden ziyade, sezon sona erdiğinde, sezonluk satışların, gerçek satışlara en yakın olmasını sağlamak hedef, hesaplama hakkında dediğim gibi bilgilendirme yapan olacaktır eğer herhangi bir sakıncası yoksa.
yok ben anladım dediğinizi ama ben de diyorum ki atıyorum economic factor değerinin kısıtlaması kombine konusunda daha geniştir fakat ortalama bilet fiyatında daha dardır.

buna dayanak olarak da şu gösterilebilir hatta;

bilindiği gibi ülkemizdeki bilet fiyatları avrupa'nın üst düzey klüplerinden daha pahalı. örneğin ilk mesajda da belirttiğim üzere galatasaray'da ortalama bilet fiyatı aşağı yukarı 50-60 euro. oysa ki arsenal manchester real madrid gibi galatasaray'dan(ve diğer büyüklerden) daha ünlü klüplerin ortalama bilet fiyatları maksimum o civarda. kombinede ise durum biraz değişiyor olabilir.

yani oyun editörü en ünlü klüplerin ücretlendirmesine dayandırarak bir maksimum ortalama bilet fiyatı değeri belirlemiştir(ki öyle) o da 40-50 eurodur, ama kombinede durum daha farklı olabileceğinden (çünkü sanırım onların kombineleri nispeten daha pahalı oluyordu) kombinedeki sınır daha geniştir.

neyse umarım dediğiniz gibi ömer abi falan bu konuda bir bilgilendirme yapar.