Benim bu konuda bi sorum olacak. Bir futbol takımı avrupa arenasında değilse eğer ortalama 6-7 gün antreman yapıyor sırf önündeki 1 90 dakika için. Antremanlar bence fazla basit geliyor. Şöyle ki futbol takımını yönetmek onların antremandaki performanslarını görerek takımı oluşturmak ve buna göre de taktik vermek değil midir? Neden hala futbolcuların antremanlarda gösterdikleri performansı göremiyoruz? Tamam 6-7 aylık periyotlarda oyuncunun gelişimini görebiliyoruz ama benim merak ettiğim 1 oyuncunun 1 haftadaki antremanda ilk 11 e girmek için çabaladığını veya buhaftaki antremanda göze çarpan isimler die bir bölüm olması hoş olmaz mıydı. Ya da daha gerçekçi kılmaz mı oyunu. Ben mesela en zayıf olduğum konu squad harmony dedikleri 1 oyuncuyu ne zaman dinlendirip ne zaman oynatacağını tahmin etme olayını beceremiyorum. Bu da benim eksiğim ama bi antremanda kendini göstermeye çalışan oyuncuyu da bilmek isterdim. Ya da oyunda böle bi özellik war da benim mi haberim yok Beni bi aydınlatırsanız sevinirim bu konuda