Quote Originally Posted by metinoktay View Post
harika bir cevap. paranı ver, oyunu al, sonra takla at sorunsuz bir fm çıksa da verdiğimiz zar zor bulduğumuz paralar hak edilse...

ayrıca ingiltere en alt liginden açtığım kariyerimde maç esnasında hata verdi ve oyundan attı. 1,5 saat falan uğraştığım demo kariyeri çöpe steam üzerinden indirdiğim 1 gb olan demo... 512 hd ati 3400 ekran kartı, 3 gb ddr ram, 500 gb hard disk, win 7 ultimate, vs vs özellikte... pes 11, fifa 11 oyunlarında hiç bir sorun olmadan oynuyorum bu arada...
Almayın sizde arkadaşlar.Biraz uzak bir örnek olacak ama oyuna kızıp da yine de Fm'yi alıp oynayanlara şöyle bir benzetme yapacağım ; Hepimizin bildiği gibi ulusal televizyon kanallarımız hergün sabahları yaptıkları kadın programlarında konu çocuklara gelince ; ''Çocuklarınıza fast food ürünler yedirmeyin,besin değerleri yok,sağlıksız vb.'' derler.Programdan sonra gün boyunca o bildiğimiz çeşitli fast food firmalarının reklamlarını ardı ardına verirler.
Conficius'un meşhur bir sözü vardır;''Karanlığa küfredeceğine bir mum yak.'' diye.Ben de fmden sürekli şakiyet etmelerine rağmen yine de 70-80 tl bayılıp oyunu alanlara bu sözün üzerinde düşünmelerini,yani oyunun korsanını bile almayarak tepki göstermelerini tavsiye ediyorum.Bakın o zaman SI games nasıl mükemmel,sıfır bug içeren bir oyun çıkaracak.