Bursaspor taraftarının beklentilerini iyi bilen futbolcular gereğini sahada yapacaktır. Buna inanıyorum. Bu şehir herzamankinden daha fazla inandı ve daha fazla kenetlendi. Şehirdeki bu havayı teneffüs eden futbolcuların sahada ruhlarını koyarak oynayacağına inanıyorum. Yoksa bu ateşli taraftarın ve birdaha kahrolmak istemeyen bu taraftarın göstereceği tepkinin farkındalar diye düşünüyorum. Bu yıl Bursaspor için önemli bir yıl olduğunu ve ayrıca Raşit Hoca'nın bu transferleri yaparken karakter olarak sağlam futbolcuları tercih etmesi ile disiplini sağlayarak, her maç amatör ruh ve yıllardır süper lig tecrübesi yaşayan futbolcularla profosyonel futbolun gereklerini en iyi şekilde sahaya yansıyacağı kanısındayım. Taraftar her sene kombinelerini alarak, Bursastore mağazalarından lisanslı ürünleri satın alarak, her ay Bursaspor Dergisi satın alarak, her maç stadı full doldurarak, coşkulu ve ateşli şovlarıyla desteğini her zaman sürdürüyor. Ben bu sene her ne kadar birkaç transfer gereksizmiş gibi gözüksede Raşit Hoca'ya ve futbolcularımıza güveniyorum. Ama Serdar Kurtuluş'un bu aşamada satılmasına ben de karşıyım.