Geçen sezon son maçta kümede kalan Çaykur Rizespor klübü'nün bunları hak etmediğini bilen ben , artık bu kötü gidişe dur demek amacıyla takımın başına geçtim. Maddi olarak kötü durumda değiliz arkamızda Çaykur gibi güçlü bir şirket var fakat başarı bir türlü gelmiyor. Ama ben bu durumu değiştireceğim. Haydi hep beraber Çaykur Rizespor'u tanıyalım..
Futbola Telekomspor'da başladı fakat kendisini Koray Avcı yapan takımda Çaykur Rizespordur. Bu takımda gösterdiği iyi performanslarla Beşiktaş'a gitti. Daha sonra Anadolu'yu turladı ve tekrar yuvaya döndü. Kendisi bu seneki defansımızın bel kemiği.
Ayman Abdelaziz gerçekten lig standartlarına göre çok üst düzeyde bir ortasaha. Özellikle oyunun defansif yönünü çok iyi oynuyor. Geçmişte Trabzonspor'un formasınıda giymiş yani büyük takım havası solumuş bir isim. Bu sene ortasahamızın bel kemiği olacak.
Forvette bu sene en çok güvendiğim isim belkide Mehmet Al. Geçen sezon Kayseri Erciyesspor'da vasat bir sezon geçirsede bu sene benim elimde bir gol makinasına döneceğini düşünüyorum.
Kuralları okudum ve kabul ediyorum
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163