4-4-1-1 tarzı taktikleri sevmiyorum , klasik 4-4-2 severim. vazgeçilmez oyuncu konusuna gelince , juventusa karşı süper kupa maçı vardı 2-0 gerideyim ve juve farka gidecek nerdeyse. neymar kart cezalısı ,dzeko sakatlıktan yeni çıktı ve kondisyonu %72 de , forvette eren ile 16 yaşındaki düşük profilli Türk regen var (diğer forvette sakat) ve takım berbat oynuyor . 35. dk da regen darbe alınca yerine dzekoyu aldım ve 40. dk da klasik korner taktiğinden golü buldu , 60 larda durumu 2-2 ye yine korner taktiğinden dzeko nun sayesinde getirdim ve son golü de eren ceza sahası dışından yarım vole ile attı , gol gerçekten izlenmeye değerdi , kısacası dzeko nun sakat hali bile maç çeviriyorken onu takımda tutmamak hedefimi küçültür. ligin ilk maçında 5 gol 1 asist yaptı 6-0 maçı kazandım (2 gol kornerden dzeko , 1 gol dzeko korner kafa ile kjær e pas atıp o atıyor ve 1 golde serbest vuruş- dzeko kafa golü) , ligin 2. maçında adana demirspora yedeklerle çıktım juve maçında as kadro daha dinç olsun diye , adana d.spor tek kale oynadı :F yedek kadro dediğime bakma , gökhan inler - atila turan ayarında bir kadro . kısacası dzeko-neymarı çıkar kadrodan tamamdır .d dandik bir takımdan öte değildir