Quote Originally Posted by Sysmix View Post
Hints and tips kısmı zaten direk oyunun kör noktalarını açıklıyor. Bunu yazdığın çok iyi olmuş eline sağlık. Cover işi benimde kafama takılan bir konuydu, öğrendiğimiz iyi oldu.

Kariyer hikayelerinde güvenle ve zevkle takip ettiğim 2-3 kişiden birisin. Olduğun gibi yazman kariyere zevk katıyor. Başarılarının devamını dilerim
teşekkürler....

Quote Originally Posted by rainmakerr View Post
savunma hattı geride kurma olayı öyle değil. eğer defanslar yavaş olursa geride kurmalısınız, defanslar hızlı olursa acc 15-16 falan o zaman defansı ileride kurmanızın bir mahsuru yok bence.

takım iyi gidiyor da böyle koymak yerine match statlarını koysanız olmaz mı?
puan durumunu da ayrıca basmayayım diye bazı maçlarda puan durumuyla ss alıyorum....

defanslar yavaş olursa zaten savunmayı geride kurmak zorundasınız. Ama hızlanması 15-16 bile olsa savunmayı önde kuran her takım savunma arkasına top yemeye mahkumdur. çünkü genelde hücum oyuncularının yönü kaleye dönük, ön sezileri savunmalara göre daha kuvvetli ve hızlanma becerileri daha yüksektir... Ama eğer hücum oynayan ve rakip alanda oynayan bir takım olmayı kafaya koyduysanız savunmanızı hızlı oyunculardan seçerek savunma hattını önde kurarsınız ve muhtemel savunma arkasına atılacak toplarda bir nebze olsun önlem almış olursunuz. Fakat savunmayı önde kurduğunuz için o toplar arkaya atılır Ama geride kurarsanız pek savunma arkasına top inmez... inse de kaleci toplar. Yani en azından 13-14 yıllık tecrübeye dayanarak ben böyle yorumluyorum. fakat elbette yanlış da olabilir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
Hişşşşttt Hile Yaptığı Belli Olmasın Müdürümün

hadi len ordan...