2006'da FM ile tanışmış fakat sadece kendi çapımda bir eğlence olarak sürdürmüştüm FM'i. Yani kimseyi tanımıyordum bu oyunumsu şeyi oynayan. Ne arkadaşlarım ne bir tanıdık oynuyordu. Çok net hatırlarım. 21 Eylül 2007 tarihinde akşam saatlerinde üye oldum Turksportal'a. O zamanlar sadece kariyer hikayeleri alanında takılıyordum. Görüştüğüm kimse yoktu. En sonunda oyunun bazı yönlerini hiç bilmediğimi fark ettim. Serkan abiden yardım istedim ve üşenmeden yardım etti bana. 2010'un yazına kadar 1-1.5 yıl kadar forumdan ayrı kaldım fakat forumda olduğum sürece sadece Serkan abiyle görüştüm. 2010'un yaz aylarında turnuvalara katılmaya başladım. İlk turnuvam 51. Turnuvaydı. Zaten 55'te ilk şampiyonluğumu aldım.

Turksportal şu an Facebook dışında takıldığım tek alan. Allah göstermesin kapatıldığını. Bana manevi anlamda çok şey kazandırdı turnuvada tanıştığım kişiler. Forumdaki ilk mesajlarıma bakarsanız yaşım gereği ne kadar cıvık olduğumu görürsünüz.

Turnuvalarda 70'ten fazla kişiyle tanıştım ve MSN kişi listemin %75'inden fazlasını TSI ahalisi oluşturuyor. Kankam Ümit, panpam Recep, bir diğer kankam Eren, Serkan abi, Anıl, Rus, Hakan (maNga 33), Özi, Yarkın, mayk (Zekirdek), Erhan (RiG0BeRT), Ümit abi (Sleepwalker), Kasım abi (Knightmare) ve adını sayamadığım diğer nice abim bana çok şey kazandırdılar. Gerek anlayışlı olmayı gerek ağır başlı olmayı öğrendim onlardan.

İyiki varsın Turksportal...