Takım Logosu

Klüp Başkanı

Yury Stepanov

Stadyum

Trud Stadium

Kariyer hakkındaki düşüncelerim:Artık yavan gelmeye başlayan güçlü klüp maceralarımdan sonra benim için yeni bir mücadele arenası olacak Tom Tomsk.Açıkçası 1-2 gün önce Arsenal'de Jesus Navas'ı satın alırken şimdi David Barral'in bile benimle görüşmemesi biraz alışılması zor bir durum gibi duruyor ancak kariyerime uzun soluklu devam edersem bu sorunu da aşarım diye düşünüyorum.

Hedeflerim:İlk sezon ligi ilk 8'de tamamlayıp sonraki sezon da UEFA'ya katılıp orada en iyi şekilde mücadele etmek.Takımın finansından memnunum,ikinci sezonda güzel transferler yapabileceğimi düşünüyorum.

Kişisel Değerlendirmem:Sezon başında hedefimi Continental Qualification seçtiğimden ötürü kovulma ihtimalimin olduğunu düşünüyorum.Bunun yanında eğer sene başı uyum sürecini atlatabilirsek güzel bir rotasyon oluşturduğumuz kadromuzun UEFA Avrupa Ligi'ne kalabilecek potansiyeli var.

TRANSFERLERİMİZ

Dmytro Nevmyvaka

Enzo Maresca

Paulo Baier

Bobby Convey

Amr Zaki(6 ay sonra ekibimize katılacak)

Papa Gueye(Kiralık Yıldızımız)

Matias Defederico(Bir kiralık yıldız daha)

Caio Canedo(son kiralık yıldızımız)

TAKTİĞİMİZ

Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik.Aston Villa'nın hocası Houllier paslaşmamızdan övgüyle söz etti.Oynanan oyun ve sonuçlardan memnunum.Korktuğum noktalar ise bu kadar transfere rağmen çok sayıda hazırlık maçı yapmadık.Fakat asıl tecrübenin ligde kazanıldığını düşünenlerdenim ben.

Dmitry Smirnov(250k €) ve Djordje Jokic(800k €) yollarımızı ayırdığımız futbolcular oldu.

KURALLARI OKUDUM,KABUL ETTİM