Taraftarımız

Öncelikle Kariyere Daha Önce Başladım ve LYS Sınavına Hazırlanmam Dolayısı ile resimleri paylaşamadım fakat daha önce bir kariyer görmüştüm sonradan açılmış buna göre açılacağını düşünüyorum bu kariyerin ve size klüpteki geçmişimizi kısaca özetleyeyim sonra resimlerle birlikte tekrar gösteririz

Klübe Geldiğimizde İkinci Ligdeydi ve Asistanımız Önerileri Doğrultusunda Oyuncu Kiralayarak Kadromuzu güçlendirdik mali durumu sarsmamak için.3 Büyüklerin Ortak Paf takımı olduk adeta bu isimler şöyle

Cem Sultan -> 1 Sezon
Berk Elitez -> 2 Sezon
Okan Alkan -> 3 Sezon
Gökay Iravul -> 3 Sezon
Abdulkadir Kayalı -> 2 Sezon
Semih Kaya -> 3 Sezon
Atınç Nukan -> 2 Sezon
Emrah Yollu -> 1 Sezon
Eren Albayrak -> 1 Sezon
Okay Yokuslu -> 2 Sezon

Daha yazmadığım 1 sezonluk gelen giden oyuncular var.Bu oyuncular sürekli forma şansı bularak gelişirken aynı zamanda klübümüz hiç bir oyuncuya maaş ödemediği için mali açıdan çok rahatladı ayrıca bu oyuncularla gelen başarılar sonucu Süper Lige Çıktık fakat tutunamadık ve düştük.Geçen sezon ise ne yazıkki çıkamadık ve 12. Olduk. Şuan sezonun sonlarındayız kabul olunca ss koyacağım.

Toplamda 6.Sezon içerisindeyiz. Mevcut kadromuzdaki ve klüpten ayrılan başarılı oyuncuları sonraki mesajlarda tanıtcam kabul edilirse kariyer.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98776
Okudum Kabul Ediyorum