Quote Originally Posted by Chivalry View Post
Fenerbahçe'de 5 yılda 14 kupa getirdim ve neticesinde kıtasal bir itibarm var. Gel gelelim meseleye sıkıldım Fenerbahçeden ve 5. yılımın sonunda verdim istifamı. Lanetlendiğim gün o gündür ki 3 yıldır işsizim

Daha komik olan ise Milan ve Tottenham'ın menajerleri aynı gün kovuluyor, ve Milan'ın eski teknik direktörü Tottenham'a , ve Tottenham'ın kovulan teknik direktörü de Milan' a geçiyor. Oyunda menajer değişimi gibi bir sistem var da ben mi bilmiyorum

Ve bunu konuyu açma sebebim az önce başıma gelen daha da saçması buyrun ss ler...

Milan menajeri kovuluyor ve HSV nin başına geçiyor,
Schalke menajeri kovuluyor ve Milan'ın başına geçiyor,
HSV menajeri kovuluyor ve Schalke'nin başına geçiyor.

Ama ben hala işsizim

konu süper olmuş.

evet hakkaten de kovulan fm de öbür takıma gidiyor,öbür takımda kovulan da diğerine;
böylece boşta kim var hepsi emekli oluyor oyunda

1-emekli olup yeni kariyer aç yada o isimden emekli ol,aynı oyunda başka isimle çalıştır.(1. daha iyidir)
2-türk takımlarına başvur.

3 yıldır işşizsen aten emeklisin demektir,oyunda 1 sene boşta kalan emekli edilir,
bence başka oyuna geç.

bence mantığı en iyi ca kimse onun olması olabilir,kovulan da ca bazında en iyi olduğundan kovan 2.takım 1.takımın kovduğunu alıyor,1.takımda bakıyor bu 2.kovmuş onu alayım diyor;YILMAZ VURAL DA GENE 3 BÜYÜKLERE GELEMEMİŞ OLUYOR

ek:asıl yazacağımı yazmamışım,unutmuşum onu ekleyeyim:
resimlerde hata var;2-3 aynı.