Merhaba Football Manager severleri, düşündüm taşındım ve 2011 serisiyle bir kariyerimi hikayeleştirmeyi kararlaştırdım. Tabi bunda sizlerin takipçiliği, beni oyunu oynamaya ve de paylaşmaya itecek en önemli faktör olacak. Umarım sizler takip etmekten bende paylaşmaktan keyif alırım. İsterseniz kariyer bilgilerine geçelim:
FC Groningen
Kariyerime orta düzeyde bir takımla başlama kararı aldım. Hem göz önünde olan hemde kendimi geliştirebileceğim bir takım Groningen.
Takım kadrosuna ilk göz attığımda Hollanda ligi içerisinde orta sıralarda mücadele edebilecek bir kadroya sahiplerdi, yönetimin beklentisi ise kıtasal kupalara katılabilecek bir kadroya sahip olabilmemizdi, bu doğrultuda bütçe şu şekilde oluştu: Haftalık Maaş £130K / Transfer £2.6M. Elimde bulunan bu imkanlarla oyuncu transfer etmem mümkün değildi fakat maaş bütçemi genişletirsem serbest oyunculari kulübe kazandırabilirdim, nitekim transfer politikamı oluşturdum ve sezona giriş yaptım.
Kadro, Taktik ve Transferler:
Not: Kullanılan taktik ve antrenman bilgilerini merak edenler: Taktik / Antrenman