Quote Originally Posted by wladcas View Post
Transferler güzelmiş.Çok iyi kadro kurmuşsun
Teşekkür ederim, elimizden geleni yaptık işte

Quote Originally Posted by nannar View Post
başarılar dilerim...
Çok sağolun hocam

Quote Originally Posted by wolffather View Post
Başarılar arkadaşım
Sağol kardeşim

Quote Originally Posted by kalemci View Post
Başarılar. Sağlam bi defansif taktikle takımı ilk 8e sokabilirsin. Ayrıca Murat Duruer iyidir, keşke takımda tutsaydın.

Ek olarak yeni yama çıktıktan sonra ki Ankaragücü kariyeri daha zorlu olurdu Turgutmuş, Tisdell miş kimse kalmadığı için takımda
Valla kadro cidden çok 2. sınıf, ilk 8'e girmemizi imkansız olarak görüyorum ama yükselebildiğimiz kadar yükselmeye çalışacağız.

Bu oyun zor, yama çıktıktan sonraki ise eziyet olurdu

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
Murat Duruer Konusunda Hemşerime Katılıyorum, Çok Yönlü Oynayabilen Bekte Bile Sırıtmayan Oyuncuydu. Takımdaki Maaş Fazlalıklarından Kurtulmak İçin Uğur, Serdar, Ediz Gibi Dengesiz Oyuncuları Göndermeni Tavsiye Ederim. Oynadığın Taktik Dizilişi Benimde Oynadığım Oyunda Aynıı Sistemin Oturduğunda Güzel Sonuçlar Alacaksın. Ergin Takımın En İyi Mevcut Forveti ve Takımı Tek Başına Nerdeyse Sırtlıyor

Bu Uğurda Başarılar
Yollayacağım yollayacağım, seneye rahat bir 15 oyuncu falan yollayacağım takımdan ki şu maaş konusunda bir düzlüğe çıkalım, zira şu an haftalık -50k$ maaş bütçesindeyiz.

Ergin'i ben de beğeniyorum, santrfor mevkisinde deneyeceğim ve verim alırsam seve seve oynatacağım oyunculardan biri. Başarı dileklerin için teşekkürler

Quote Originally Posted by ommix View Post
Kariyerinde başarılar.Güzel bir seçim olmuş A.Gücü.Ortega transferi bence gereksiz olmuş ben Kartalspor kariyerimde süper lige çıktığımda almıştım çok verimsizdi.Umarım sana beklediğin katkıyı verir.
Teşekkür ederim Valla Ortega'nın özellikleri gayet iyi görünüyor ancak fos çıkma olasılığı tabi ki var. Ergin Keleş yedekte bekliyor, olmazsa onu oynatırız

Quote Originally Posted by bayramokachi View Post
Kardeşim başarılar diliyorum.bir ankaralı olarak takımın haline gerçekten çok üzülüyorum heleki ıslak forma muamması içler acısı transferler iyi ,takip edeceğim seni inş uzun soluklu olur ...
Sağolasın kardeşim, ben bir Ankaralı olmamama rağmen bu durum beni de derinden etkiledi ve bu kariyeri açmama sebep oldu.

Teşekkür ederim başarı dileklerin için