Hazırlık Maçlarını Asistana bıraktım buyrun:
Transferleri tek tek açıklayayım.
Kara: Defansif ortasahada Ernst yaşlandı ve büyük takımlara karşı kesinlikle defansımın sağlam olması için aldım.Kara'yı Sezon sonu satabilirim mağlum borçlar fazla.8 M € üstü her teklif için satmayı düşünüyorum.
Bressan:Bressan'ı geliştirmeyi planlıyorum bu sezon için planlarımda yer almıyor fakat sakatlık çok olduğu için oynuyor.Sezon ortası veya sonu bir takıma kiralamayı düşünüyorum.
Wilfred:Almeida'yı Sezon sonu satacağımı düşünerek transfer ettim fakat sakatlığı çok olduğu için kesinlikle yanına bir oyuncu şart
Wayne Bridge:İsmail Köybaşı'yı uefada kullanamıyorumçok yetersiz kalıyor şuanlık Uefada Bridge'yi Türkiyede İsmail'i kullanıyorum bonservisini almayı düşünmüyorum.
Tomas Sivok: Sivok'u kullansaydım genç bir defans yetiştiremiyecektim şuanda Atınç'ı kullanıyorum.Sivok'u ucuza sattım
Bunlarıda Asistana oynattım
Değerlendirme:Atletico Madrid zor bir rakip.Gruptan 1.olarak çıkmayı hedefliyoruz.Uefa Grubumuz:
Atletico Madrid
Beşiktaş
Salzburg
Vorskla
Tek gollü bir galibiyet oldu.Ezeli rakibimizi yendiğimiz için mutluyuz.
Maç genellikle sıkıcı geçti fakat 1 duran top 1 de uzaktan
12. dakikada gol yiyince birden içimi bir korku kapladı fakat Almeida yardıma koştu
Hakkeden taraf bizdik fakat Beşiktaş Ruhu yoktu sahada.
3-0 öne geçtiğimiz maçta 3-2ye gelince korku yaşadık fakat skoru koruyarak 3puanı cebimize koyduk.
Goller geç geldi
Deplasmanda Fenerbahçeye karşı 1 Puan almak iyiydi fakat giden 2 puanada üzülmüyor değiliz.
Rakip 10 Kişi kalınca Beşiktaş Patladı ve 4-0 lık net galibiyetle nağmağlup serimizi sürdürüyoruz.
Topa hakimdik fakat ilk yarının sonuna kadar gol bulamadık 45de gelen gol soyunma odasına rahat gitmemizi sağladı 2.yarı ard arda gelen 2 golle rahatladık ve evimize Galibiyetle döndük.
![]()