Spor Toto Süper Lig 9. Hafta [ Fenerbahçe 4 - 1 Eskişehirspor ]

- İlk on birde 3 değişiklikle maça başladım. Sezon başındandır sözleşmesini feshetmeye çalıştığımız Bilica'yı ve dinlendirmek istediğim Moussa Sow'un yerine Semih'i, rotasyon için Mehmet Topal'ın yerine Cristian'ı on bir kişilik kadroya aldım. Bilica her zamanki kötü performansını sergilese de Semih'in performansı oldukça etkileyiciydi.
- Maça kötü başlasak da ilk yarım saati atlattıktan sonra kendimize geldik ve maça ortak, zamanla da maçın tek hakimi olduk. Farklı galibiyetlerimize bir yenisini daha eklemiş olduk.
- Maçın adamı sezon başındandır en etkili oyununu sergileyen Reto Ziegler oldu. (9.0)

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta [ Fenerbahçe 2 - 0 Mersin İdman Yurdu ]

- Bu maçta da rotasyona giderek, sağ bekte Orhan'ı, sağ kanatta Mehmet Topuz'u, sol kanatta Caner'i, orta sahada Selçuk'u sahaya sürdüm. Bu oyuncular da as kadromuzu aratmadı ve onlar kadar iyi oynayarak rahat bir galibiyet daha aldık. 10 haftadır mağlubiyet görmüyoruz.
- Issiar Dia'nın yerine oynattığım Mehmet Topuz, kendini gösterdi ve maçın adamı seçildi.

Puan Durumu

- Güzel bir konumda bulunuyoruz. Amacımız Süper Final'e kadar en yakın takipçimizle aramızdaki farkı açabildiğimiz kadar açmak.

Oyuncu İstatistikleri

- Moussa Sow ilk 4 haftada gol atamadığı için şimdilik gol krallığının biraz gerisinde kalmış durumda ancak gün geçtikçe artan formuyla onun gol kralı olacağına yürekten inanıyorum.
- Alex, belki de Fenerbahçe'deki son senesinde ilk on haftada güzel bir performans sergiledi. Brezilyalı futbolcu çıktığı 10 maçta 7 asist yaptı ve bu alanda lider konumda bulunuyor. Alex aynı zamanda 4 gol de atarak takımına büyük bir katkıda bulundu.