Yazın sıcaklığını gitgide hissettirdiği bu günlerde biraz farklı, biraz zorlu bir mücadeleye girişelim istedik. Oyunu açarken Andora ve San Marino'nun bütün liglerini ve milli takım yönettiğimiz içinde açabileceğimiz en ideal zamanda açmak istediğimiz için Belarus'u (Şubat 2011) seçtik.
Birçoğunuzun bildiği gibi bu ülkelerin ortak özellikleri tarihlerinde çok fazla mağlubiyet almış olmaları ve gerek Avrupa Şampiyonası Elemeleri gerekse Dünya Kupası Elemeleri'nde hiç varlık gösterememeleri. İşte bu açıdan değerlendirdik ve belki biz ele alırsak bir şeyleri değiştirebiliriz diye düşünüp başlamaya karar verdik.
Menajer : Kaan Özkan (Fearless Coward)
Önce Andorra'yı tanıyalım. Kaan, Andorra'nın başına geçtiğinde FIFA sıralamasında 0 puanla 204. sırada bulunuyordu. Kadrosunda genelde defansif açıdan daha yetenekli oyuncuları vardı.
Menajer : Oğuz Kağan (Bursaspor)
Şimdi de büyük bir zevkle ve şevkle yöneteceğim San Marino'yu tanıyoruz. Biz sıralama olarak biraz daha kötüydük diyebilirim. Yine 0 puanla ancak 207. sırada bulunuyorduk. Kadromuzda "yaşayan efsane" Andy Selva olduğundan ofansif anlamda biraz daha iyi olduğumuzu düşünüyorum.
Oyun ilerledikçe çıkacak yeni yeteneklerle bakalım nerelere kadar gideceğiz ?
Kuralları okuduk ve onayladık.