Teamwork 11-12 civarına çıkabilir. Sow maalesef sistemimizden dolayı kendini orta sahaya kaleye sırtı dönük şekilde çıkarıp pas alarak sağa sol dağıtan, ve yine maalesef, target man tarzı oynatılan bir oyuncu bizde. Lille'de oynadığı zamanlarda direkt poacher yorumu yapabilirdik kendisi için. İlk cümlede yazdığım gibi, 9 teamwork olacak bir oyuncu değil Sow, hele ki bizdeki oyun tarzıyla hiç değil.Artmalı.
Bir diğer söylemek istediğim, dribblingi iyi bir oyuncu değil, ben de farkındayım, ama yine 9 olacak kadar da kötü değil. Özellikle bu sezon iyice toparladı fiziksel olarak kendisini, en azından son maçlarda, bu da topla ilerlemesinin önünü açtı. Özellikle bu sene izlediğim Sow, 11-12 gibi bir dribbling değeri almalı.
Gelelim düşürülmesi gerektiğini düşündüğüm iki özelliğe. Birincisi anticipation; 1 veya 2 puan düşebilir.Gözüme çarptığı kadarıyla 16 değerini hakedecek kadar oyun görüşü yok, yani pas alma sezisinde zamanlama olarak o kadar iyi görmüyorum. Aynı şekilde ikinci olarak off the ball özelliği de 1 veya 2 puan düşürülebilir. Yukarıda da yazdım, Sow maalesef poacher tarzı oynatılmıyor burada. 16 olacak kadar bir defans arkası koşusu becerisi, veya öne çıkıp orta sahadan top alma becerisi yüksek bir oyuncu değil. 14 ideal olabilir.
Not : Bu önerilerim sadece bu sezon maçlarına bakılarak yapılmıştır.