Quote Originally Posted by arrogancee View Post
Arkadaşlar selam,

Herhangi bir olumlu veya olumsuz görüşe sahip olarak sormuyorum bu soruyu, ciddi olarak merak ettiğimden soruyorum.

Sorum şu ki, taktik değiştirdiğinizde bunun sahaya yansıması büyük oranda gerçekleşiyor mu? Mesela kanatlardan yardır dediğinizde hakkaten kanatların sık kullanıldığını görüyor musunuz? Veya defansın üzerine git dediğinizde bu gerçekten yansıyor mu? Bunlar sadece örnek, genel durumu merak ediyorum.

Tespitlerini paylaşanlara şimdiden teşekkür ederim.
ben ilk kez taktiklerin bu kadar yansıdığını görüyorum sahaya.. hatta muhtemelen bu yüzdendir ki başarılı olamıyorum
takım sizin istediklerinizi yapıyor.. bana öyle geldi yani en azından. maçları geniş özetle izliyorum. takım diziliiş anlamında, savunma ve hücum yaparken oyuncularınızın talimatlarınıza uyması anlamında istediklerinizi yerine getiriyor. ama sanki biraz abartılmış. oyuncular sorumluluk almıyor. şut atsa %90 girecek pozisyonda geri dönüyor.
tek sıkıntı göbekten ceza sahasına girmenin çok zor olması.. imkansız demiyorum. doğru işleri yaptığınızda başarılı da oluyor ama bu serinin kilidi kanatlar sanırım.