-
Tek can sıkıcı nokta Türkçe'nin istediğim düzeyde olmayışı bunuda normal karşılıyorum çünkü ilk defa bir FM oyunu Türkçe dil eklentisi ile yayınlandı.. İlerleyen zamanlarda bununda düzeltileceğini düşünüyorum.[/QUOTE]
İnan ki Türkçe versiyonu o kadar trajikomikki oyunda tek yüzümü güldüren nokta o oldu ama o da sinirden yani. bnm belirtmek istedğim şu tamam maç motorunda uzaktan şut olayını eski serilere nazaran biraz daha bol yapmaya çalışmışlar eywallah ama gel bunu adam gibi programla yada beceremedinmi çıkış tarihi itiabriyle ay sonuna kadar yamayı yayınlıycam de yada çalısıorum de tık yok ya akhisar belediye maçında 4-4 bitti maç özetlerle takip ediyorum 3 tane uzaKtan şutla gol yedim üşenmedim adamların uzaktan şut özelliğine baktım en iyisi 11 vuruyo kötüsü ise 4 oyuncu rakip ceza sahasına girdiğinde sanki milletvekili gibi dokunulmazlığı war en ufak müdahale penaltı Ş.L nde Milan'ı 3-2 yendim 2 si penaltıydı we çok komik yan yana gidio 2 side ayakta ytere düşme yok penaltı çalıo ztn o maçtan sonra bıraktım FB kariyerini bnm anlatmaay çalıştığım şey nu we ben bunları göz ardı edip oyundan zewk alamadım malasef oyunu oynayanlara iyi oyunlar diliyorum...
Mesaj Yetkileri