Ekstraklasa Polonya Ligi 4.Hafta
Lech Poznan 4 - 1 Ruch Chorzow
İlk dakikalarda yediğimiz gol bizi çok fazla hırslandırdığını söyleyebilirim.
Rakibin golünden sonra daha ilk yarıda 3 gol bulup konuk ekibin direncini kırmayı oldukça başardığımız aşikãr.
2.yarıdada takımım 1 gol bulmasına rağmen ilk yarıdaki oyunundan daha fazla beğendiğimi belirteyim.
Bu maçın arkasından UEFA'da kritik bir maça çıkacağımız için oyunu tamamen elimize alıp fazla yorgunluk yaşamadan önümüzdeki maça çıkmak istedim , bunuda 2.yarıda bol bol pas yaparak rakibe ilk yarıda 7 şut çektirirken son devrede yalnız 2 şut çektirdik çok olumlu sinyaller vermeye devam ediyoruz.
UEFA AVRUPA LİGİ PLAY OFF MÜCADELESİ
Lech Poznan - Motherwell ( 30 Ağustos 2012 Perşembe 19:45 )
Maçın başlamasına 2 saatten az bir zaman kaldı. Fakat taraftarlar stadı doldurmuş durumda.
Dışarıdan çekilen ve çok güzel bir görüntüyü sizlerle paylaşmak isteriz.
Gördüğünüz gibi Lech taraftarları 2 saat gibi bir süre varken stadı hem doldurup hemde şölen alanına döndürmüş durumdalar bu önemli ve güzel geçmesini dilediğimiz maçın bir an önce başlamasını merakla bekliyoruz.
2-1 avantaj ile rakibini ağırlayacak Lech Poznan için herşey şahane görünüyor şu anda.
Maç için herşey hazır taraftarlara son kez göstermeden edemiyeceğim, atkılar açılmış ve müthiş bir atmosfer yaratılmış durumda.
Bakar mısınız şunlara
Ve maç başladı karşı tribünde inanılmaz şeyler oluyor ..
UEFA AVRUPA LİGİ PLAY OFF 2.MAÇ
Lech Poznan 3 - 1 Motherwell
Oyuncularımı kutluyorum. Gruplara kalmayı başardık , bundan sonrası bizim için çok daha iyi olması dileğiyle ben maça odaklanamadım taraftarımız yüzünden onları izlemek daha keyifli oldu oyunun soğudu dakikalarda![]()
Grup etabına kaldığımız için 1.13 M da kazandık böyle miktarlar kazanmaya devam ederizz umarım.
Maç içersinden görüntüler